понеділок, 24 червня 2024 13:02

Гайтану розкритикували за публікації російською мовою. Що вона відповіла
3

Гайтана відповіла, чому веде соцмережі російською мовою
Фото: instagram.com/gaitanamusic
Гайтана відповіла, чому веде соцмережі російською мовою
Гайтана відповіла, чому веде соцмережі російською мовою

Українську співачку Гайтану захейтили через допис російською мовою.

У своєму Instagram артистка опублікувала фото, на якому позувала в чорному тренчі. В руках тримала квітку.

"Я ціную життя і люблю свою сім'ю ще більше. Купила першу квітку за два з половиною роки... Відчуваю себе знову як вдома", - написала зірка.

Прихильники запитали виконавицю, чому вона раптово перейшла на російську.

"Прикро читати вас російською", "Будь ласка, наступного разу рідною! Дуже просимо", "Цим дописом ви показуєте нам, вашим українським шанувальникам, що ментально та культурно ви на іншій стороні. З ними, а не з нами. Ви нормалізуєте знаходження культурно та ментально разом з росіянами. Як мені тепер слухати ваші пісні, розуміючи, що ваша україномовність - це брехня та маркетинговий хід?", - писали в коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Кензов виступить на одній сцені з росіянами в Німеччині

Гайтана не стала приховувати свою позицію і відповіла хейтерам.

"У мене багато рідних і близьких людей, які спілкуються зі мною різними мовами: українською, російською, німецькою, англійською, французькою. Я люблю, поважаю і обираю людей для себе тільки завдяки їхнім вчинкам", - зазначила жінка.

Пізніше співачка опублікувала ще один допис, у якому написала українською: "Друзі. Будь ласка, не сваріться. Нехай мова любові яка йде від наших сердець, допомогає, рятує та обʼєднує нас".

Актор Микита Джигурда, який народився у Києві, але тривалий час живе в Росії, став на бік окупантів. За інформацією росЗМІ, чоловік вирішив пройти службу в окупованій частині Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Гайтану розкритикували за публікації російською мовою. Що вона відповіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі