середа, 25 лютого 2009 18:13

Даша Астаф"єва вдягла для Х"ю Хефнера червону сукню (ФОТО)
6

Залишивши на декілька днів холодний похмурий Київ, Даша Астаф"єва відправилася до сонячної Італії. Та не одна, а із засновником еротичної імперії Х"ю Хефнером. Щоправда, це не було романтичною подорожжю: засновник Playboy ніколи не виходить з дому без супроводу трьох блондинок. Ось і цього разу Даша подорожувала з Х"ю, а він - з новими подружками - Каріссою, Крістіною та Бріджет. До речі, говорили, що після того, як Хефнера залишили дві його колишні подружки - Кендра та Холі, він може запросити Дашу стати його постійною дівчиною. Щоправда, у результаті пара вирішила залишитися друзями.

- Він розуміє, що зараз сидіти вдома, хай це навіть буде будинок Х"ю Хефнера, - не для мене. Тому він просто любить мене, але розуміє, що мене не втримати, - говорить Даша.

Італія зустріла українку по-південному гостинно. Дашу почали впізнавати ще на паспортному контролі - угледівши спекотну брюнетку, італійці розсипалися в компліментах.

Для проходу червоною доріжкою в ролі гості фестивалю в Сан-Ремо Астаф"єва обрала червону сукню від українського дизайнера, відомого своїми сукнями "від кутюр" Сергія Єрмакова. І не помилилася - вона стала мало не єдиною дівчиною на фестивалі, одягненою в червоне.

Після Сан-Ремо весела компанія відправилася до Риму. Там вони повечеряли, а вечір завершився біля знаменитого фонтану Треві. За традицією туристи кидають в нього монети, щоб коли-небудь знову повернутися в це казкове місце. Монет в кишенях у Хефнера не знайшлося, і Даша дала йому українські 50 копійок.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва вдягла для Х"ю Хефнера червону сукню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі