четвер, 11 вересня 2008 15:34

Даша Астаф"єва відбила Х"ю Хефнера у його дружини (ФОТО)

Головна дружина господаря журналу "Плейбой" Х"ю Хефнера - Холлі Медісон, залишили його і його мільйони!

- Холлі сказала Хефу, що залишає його та їде геть, - підтверджує інформацію джерело з маєтку Хефнера.

Хто зміг витурити цю білявку з маєтку плейбоя?! Ходять наполегливі чутки, що до цього причетна наша Даша Астаф"єва. Нагадаємо, відтоді, як Даша була у Х"ю удома, той не відходив від нашої красуні ані на секунду. Забувши про трьох своїх подруг - Холлі, Бріджет та Кендрі! До речі, всі вони сліпучі білявки. В цілому, Хефнер своїм маєтком гуляв тільки з українською брюнеткою Дашею. При цьому, не ховаючись, тримався з нею за руку. Вони не розлучалися навіть під час фотосесій: хоча зазвичай видавець знаменитого журналу тільки потім відбирав вже готові знімки.

"БЛИК" подзвонив Даші та поставив декілька запитань.

- Це правда, що ви відбили Хефнера у Холлі?

- Якщо чесно, я в Шоці від цієї новини. Думаю, якщо вони дійсно розлучилися, це сталося не через те, що Х"ю закохався в мене. Холлі, його улюблена дружина, виконувала роль організатора всього процесу, що відбувався з "Плейбой Меншн": фотосесії, креатив, контроль роботи фотографів, стилістів, візажистів, дизайнерів. Це колосальний об"єм роботи, відповідальність. Велике навантаження. Думаю, вона просто не витримала.

- Бріджет та Кендра теж збираються залишити Х"ю?

- Я такого не помітила. Але коли від"їжджала, ані Бріджет, ані Кендра не вийшли мене провести. Хоча попрощатися зі мною зібрався весь "Плейбой". Х"ю влаштував прощальну вечерю, на якій сказав, що не хоче мене відпускати і вже чекає, коли приїду наступного разу, в грудні.

- Хефнер вже зробив тобі пропозицію руки та серця?

- Ні, але я була б не проти стати місіс Хефнер-Астаф"єва . Насправді мені досить було тієї уваги, яку приділяв мені Хеф під час мого перебування в маєтку, - ми були разом цілими днями.

- У вас з Х"ю був секс?

- Ні, оточення в "Плейбой Меншн" перенасичене еротикою, ти бачиш стільки голих тіл на фотосесіях та фото, які висять по всьому маєтку, що думати про секс вже просто не хочеться.

- Ти якось говорила, що у тебе є хлопець. Як він на все це реагує?

- У мене немає хлопця, так що я зі спокійною душею можу їхати до Х"ю, - сміється Даша.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва відбила Х"ю Хефнера у його дружини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі