середа, 06 серпня 2008 14:59

Даша Астаф"єва в Америці навчила моделей "Плейбоя" лаятися

Учасниця українського гурту "НікітА" 23-річна Даша Астаф"єва повернулася з Америки, де знімалася для чоловічого журналу "Плейбой". Співачка два тижні жила в особняку головного редактора журналу Х"ю Хефнера, 82 роки. Брала участь у його реаліті-шоу "Дівчата-сусідки". Так Астаф"єва змагалася за можливість потрапити на обкладинку ювілейного річного, 55-го, номера "Плейбоя". Нині запевняє, що з шести моделей Хефнер надав перевагу їй. Остаточний вибір зроблять глядачі реаліті-шоу в грудні.

— Америка виявилася такою, як я уявляла, — захоплено розповідає Астаф"єва. Прес-конференцію влаштували в аеропорту "Бориспіль", за кілька годин після прильоту Даші. — Я ні в чому собі не відмовляла. Жила в особняку "Плейбой меншн" — це старовинний замок. Деякі люди працюють там по 50 років! Щовихідних в особняку збираються люди, які якось причетні до "Плейбоя". Приходили навіть "Дівчата року" ще 1950-го та 1960-го... Такі собі літні жіночки, які стежать за собою.

Х"ю Хефнера Даша називає Х"ю або Хеф. Каже, в Америці почувалася його фавориткою.

— Інші дівчата заздрили, що я постійно поруч із Х"ю. Щовечора ми з ними голяка купалися в його джакузі. Часом я відчувала, що конкурентки мене або зґвалтують, або поб"ють! — сміється. — Але Х"ю — справжній джентльмен. Завжди подавав руку, коли виходили з його "хаммера". Бачили б ви, як він "зажигав" на вечірках! Не кожен юнак танцює так, як Хеф.

Розповідає, що якось під час зйомок в Америці розпочався землетрус.

— Будинок захитався. Я перелякалася! Питаю: це що, поряд ще один будинок зводять? Мене відразу звідти вивели, — Астаф"єва підпирає долонею підборіддя. — А ще я дівчат-моделей навчила поганим словам. За кілька днів усі ходили й віталися так: "Доброе утро, трахни меня".

Хвалиться, що подарувала Хефнерові українську вишиванку.

— А він мені — цей кулон, — демонструє срібну прикрасу на шиї у формі зайчика, емблеми "Плейбоя". — Привезла подарунок і Юрію Нікітіну (продюсер "НікітИ". — "ГПУ"). Те, що він любить — альбом зі знімками всіх обкладинок "Плейбоя".

Доки Астаф"єва була в Америці, інша учасниця гурту "НікітА", 22-річна Юлія Кавтарадзе, їздила до Грузії провідати родичів.

— Я десять років не бачила батька, — розповідає Кавтарадзе. — Так сталося, що колись наші дороги розійшлися. Нарешті вибралася до нього в Батумі. Перші дні батько весь час пив, бо я приїхала. А далі пив, бо мала повертатися в Україну. У мене виявилося стільки братів! І всі — справжні грузинські гангстери. Тому "Плейбой" зі своїми фотографіями я їм не показувала.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва в Америці навчила моделей "Плейбоя" лаятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі