четвер, 18 грудня 2008 19:32

Дарія Астаф"єва стала дівчиною року журналу "Плейбой"

  Українська модель Дарія Астаф’єва із засновником видання ”Плейбой” американцем  Х’ю Хефнером на вечірці у його особняку
Українська модель Дарія Астаф’єва із засновником видання ”Плейбой” американцем Х’ю Хефнером на вечірці у його особняку

Модель, учасниця гурту "НікітА", 23-річна Дарія Астаф"єва отримала титул "плеймейт" (дівчина року) 55-го номера американського журналу "Плейбой". Про це минулого тижня оголосив засновник видання 82-річний Х"ю Хефнер.

Він назвав Астаф"єву "головною дівчиною Америки". Улітку Дарія провела два тижні в його особняку "Плейбой Меншн", брала участь у реаліті-шоу "Дівчата-сусідки".

— Це велика честь для мене, — каже Астаф"єва про свою перемогу. — Пам"ятаю, як у 9 років уперше побачила "Плейбой" у кімнаті дядька. Вирішила, що коли виросту, обов"язково стану такою, як модель на обкладинці.

Перед оголошенням імені дівчини року Астаф"єва жила у "Плейбой Меншн" тиждень. З України привезла Хефнеру подарунок — сорочку зі своїми відвертими фотографіями.

— Х"ю зустрів мене словами: "Як добре, що ти повернулась, я так на тебе чекав", — хвалиться дівчина. — Головний менеджер дівчат із "Плейбоя" Джеймс вручив мені діамантовий кулон у формі емблеми журналу — голови кролика. Як виявилося, дівчата "Плейбоя" мають багато привілеїв, наприклад, знижки в магазинах.

У Нью-Йорку українка побувала на вечірці в ресторані ковбойського стилю.

Бюстгальтер я відразу вирішила залишити вдома

— Повернулася у свій номер увечері, побачила у дверях записку: "Х"ю чекає тебе на вечерю", — розповідає Дарія. — Водій відвіз у ресторан, де був Хеф із дівчатами. Наприкінці вечірки мені запропонували осідлати тренажер у вигляді бика, що стояв посеред зали. Я оголосила, що присвячую свій номер Х"ю, і сіла на тренажер. У сідлі я втрималася! Була вбрана в коротку сукню, всі чоловіки в залі поглядів не могли відірвати. Х"ю мене поцілував.

Перед від"їздом Астаф"євої у особняку "Плейбой Меншн" влаштували вечірку на її честь. Дівчина одягла чорну прозору сукню, що щільно облягає тіло:

— Бюстгальтер я відразу вирішила залишити вдома. Дорогою в лімузині Х"ю сказав: "Знаєш, яка моя улюблена жіноча білизна? Коли на дівчині взагалі немає жодної білизни". Він ще не знав, що я задумала! На червоній доріжці мене оточили фотографи. Я запитала "Ну що, ви готові?" і стала повільно знімати з себе трусики. Вони всі аж заревіли! Білизну я запустила кудись у натовп.

У Лас-Вегасі Дарія провела двогодинну автограф-сесію.

— Якийсь японець заявив, що він фанат групи "НікітА", навіть заспівав нашу пісню, — тішиться. — Інший чоловік приніс величезну кипу журналів, попросив розписатися для його друзів. Шкода, що в казино я не зіграла — круп"є не повірив, що мені вже є 21 рік. Вимагав паспорт, а я забула його в готелі.

Зараз ви читаєте новину «Дарія Астаф"єва стала дівчиною року журналу "Плейбой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі