вівторок, 16 січня 2024 16:48

Дантес показав, як його кохана після лазні обтиралася снігом
3

Даша Кацуріна
Фото: instagram.com/vladimirdantes
Даша Кацуріна
Діти Кацуріної від першого шлюбу

Український музикант Володимир Дантес показав, як зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною ходив у лазню на Полтавщині.

У своєму Instagram він опублікував кадри, на яких його кохана вибігла на вулицю в самому лише рушнику й натирала обличчя снігом. Крім цього шоумен розповів, як минули їхні вихідні.

"Ми були в Старому Хуторі. Думав, що буде важко знайти розваги в будинках, яким по сто років. Але було дуже весело. Наче сам опинився в своєму дитинстві, коли дуже морозно, хрумтить сніг, катаєшся з гірки і нічого не треба. Хоча, буду відвертим, крім корисного - робити рибок-свистунців з глини в артілі в Опішні й ляльку мотанку, були вечори "нудоти від мультиків". Дозволено було дивитись разом з нами скільки завгодно", - зазначив Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він мене не помічає" - Квіткова вперше після розлучення, сказала, хто їй подобається

Додав, що разом з Дашею вперше спробували алкогольний напій на основі сушених фруктів - варенуху.

"Потім всі вирубились. Бо жар від печі і прогулянки роблять свою справу. На нас із Дашею мала тиск ще 40-ка градусна варенуха. Зірки на відстані руки, лазня, аромат морозу, страви за "Енеїдою", занурення у коріння - топ вихідні", - підсумував Володимир.

Раніше Даша Кацуріна показала, на яке побачення сходила з коханим. Блогерка зазначила, що вони відвідали курс, на якому дізналися все про зупинку критичних кровотеч.

Зараз ви читаєте новину «Дантес показав, як його кохана після лазні обтиралася снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі