вівторок, 16 січня 2024 10:08

"Він мене не помічає" - Квіткова вперше після розлучення, сказала, хто їй подобається
3

Даша Квіткова і Даша Астаф'єва
Фото: Скріншот
Даша Квіткова
Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року розлучилася із ведучим Микитою Добриніним, розказала про особисте життя.

У програмі "Такі справи" вона зізналася, що відчуває симпатію до футболіста Михайла Мудрика.

"Він просто мені попадається, зараз постійно в рекомендаціях, я на нього тупо залипаю. Розумію, що він молодий, трохи молодший за мене. Не знаю, скільки йому років. Я йому ставлю ті лайки, ставлю, але він мене щось не помічає", - поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добринін пояснив, як йому вдалося розвінчатися з Квітковою

Даша додала, що також спілкується з актором і сценаристом Євгеном Яновичем.

"Плануємо піти на каву наступного тижня", - сказала Квіткова.

Раніше блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела, заявляв, що сім'я Добриніна і Квіткової розпалася через невірність блогерки. Нібито будучи в шлюбі з ведучим вона поклала око на продюсера Євгена Таллера. Він її приваблював, як більш забезпечений партнер.

Пізніше Квіткову запідозрили у новому романі. Ймовірно, інфлюенсерка зустрічається з "Холостяком" Михайлом Заливако. Чутки почали поширюватися після того, як Квіткова 27 серпня потрапила в ДТП. Тоді Заливако одразу приїхав на місце аварії.

Добриніна теж підловили з відомою моделлю Чарою Хорив на музичній премії Muzvar Awards 2023. Крім того, шоумен активно коментує фотографії Чари в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Він мене не помічає" - Квіткова вперше після розлучення, сказала, хто їй подобається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі