четвер, 10 січня 2013 09:58

Анна Снаткіна вагітна дівчинкою

Анна Снаткіна вагітна дівчинкою
Так стверджують знаючі мами, оцінивши форму живота кінозірки Фото: ИТАР-ТАСС

Актриса Анна Снаткіна, яка знаходиться приблизно на четвертому місяці вагітності, можливо, чекає на дівчинку. Так стверджують знаючі мами, оцінивши форму живота кінозірки.

Снаткіна взяла участь у програмі "СуперІнтуіція" на телеканалі ТНТ. Під час зйомок актриса та її чоловік і резидент Comedy Club Віктор Васильєв виглядали дуже щасливими, а Снаткіна вільно демонструвала вагітність.

Термін поки невеликий, близько чотирьох місяців. Зірка серіалів веде здоровий спосіб життя: займається зарядкою, правильно харчується, а шкідливих звичок - таких, як куріння і вживання алкоголю - у неї і раніше не було. Учасники зйомок стверджують, що Анна чудово виглядає.

На час вагітності актриса навідріз відмовилася від роботи на відміну від багатьох колег-актрис, які виїжджають до пологового будинку мало не зі знімального майданчика. Як запевняють досвідчені, якщо судити за формами округлостей Снаткіної, народиться дівчинка. Сама актриса жодних офіційних заяв з приводу статі майбутньої дитини, як і з приводу вагітності, не робила.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віктор Васильєв зацілував вагітну Анну Снаткіну на прем'єрі фільму

Нагадаємо, весільна церемонія Анни Снаткіної і Віктора Васильєва відбулася в Санкт-Петербурзі 12 жовтня. На урочистості були присутні більше 100 осіб. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками. Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Санкт-Петербурга. Віктор Васильєв - петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна вагітна дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі