вівторок, 06 листопада 2012 16:56

Анна Снаткіна показала фото з медового місяця

 

Популярна актриса Анна Снаткіна і шоумен Віктор Васильєв повернулися з весільної подорожі, яку вони провели на Мальдівах. Однак наостанок закохані порадували своїх численних друзів і шанувальників спільним фото, на якому помітний збільшений животик артистки.

Нагадаємо, весільна церемонія Анни Снаткіної і Віктора Васильєва відбулася в Санкт-Петербурзі 12 жовтня. На урочистості були присутні більше 100 осіб. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками. Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Північної столиці Росії. Віктор Васильєв - петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб. Обидва довго шукали свою другу половинку.

Наречена була одягнена в традиційну сукню з корсажем і пишною спідницею зі шлейфом, наречений - у класичний чорний костюм. Урочистість закінчилася феєрверком. Про весілля Снаткіної і Васильєва стало відомо в кінці вересня. Пара не приховувала дату і місце проведення урочистості. За чутками, Анна і Віктор очікують на дитину, проте поки ця інформація не підтвердилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Анни Снаткіної відмовляється показувати її фото на Мальдівах

Після одруження Снаткіна і Васильєв вирушили у весільну подорож на Мальдіви, де провели кілька щасливих днів. Цікаво, що шоумен навіть під час медового місяця примудрявся спілкуватися з численними шанувальниками і друзями за допомогою свого мікроблогу. Так, Васильєв заявляв, що абсолютно не сумує за осінньою дощовою Росією: "Медовий місяць на Мальдівських островах. Я знав, що тут добре, але що б так! Я закоханий! І в Мальдіви теж! Дуже правильне місце. Дельфіни, скати, лелеки, краби, китайці. Та все по парам. Виключно".

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна показала фото з медового місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі