понеділок, 03 жовтня 2016 10:09

Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє

Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє

Відома телеведуча Анфіса Чехова зізналася у відвертому інтерв'ю журналу Woman magazine в тому, що володіє даром передбачення і пояснила, як їй допомагають в житті потойбічні сили. Також теледіва розповіла, чому її нинішній чоловік не хотів ставати її чоловіком, і що змусило її сісти на медичну дієту.

Анфіса Чехова стала головною героїнею осіннього номера жіночого глянцю з анімаційної обкладинкою Woman magazine. В інтерв'ю відома телеведуча відкрила таємницю свого різкого схуднення. Екс-ведуча програми "Секс з Анфісою Чеховою" не обійшла увагою і своє сімейне життя, зізнавшись в тому, що їй подобається відчувати ревнощі до свого чоловіка. Анфіса розповіла, що її нинішній чоловік, грузинський актор Гурам Бабліашвілі не хотів ставати її чоловіком.

"Мені довелося його підштовхувати. Але це не означає, що зараз я говорю з чоловіком пошепки і придихом", - заявила Чехова.

Теледіва зізналася, що у неї відкрився дар передбачати майбутнє.

"Я поки тільки вчуся розбиратися в астрології, але, коли розповідаю людям про те, що їх чекає, вони дивуються, настільки це про них", - сказала Чехова.

Анфіса натякнула, що частенько звертається за допомогою до екстрасенсів.

"У мене є два знайомих екстрасенса. Одна живе в Москві - Кажетта, учасниця "Битви екстрасенсів" інша - в Пітері, обидві мені дуже допомагають. Якщо хтось захворів у родині, я завжди можу зателефонувати, попросити почитати молитви, вони читають - і людина одужує".

Чехова згадала і про свої страхи:

"Я боюся будь-якого відключення свідомості. З одного боку мені заважає цей страх, з іншого - застерігає від неприємностей. Наприклад, я зайвий раз не піду собі нічого пришивати або вколювати. Навіть зуби лікую без наркозу. Коли народжувала сина за допомогою кесаревого розтину, лікарям, щоб вколоти епідуральну анестезію, доводилося тримати мене вп'ятьох, я виривалася і нічого не могла з собою вдіяти. Але завдяки цьому страху, я ніколи в житті не пробувала наркотики", - заявила теледіва.

Також в новому номері жіночого глянцю, учасниці гурту "Віа Гра" розповіли про секс по дружбі, телеведуча Жанна Бадоєва про косметичні засоби, які допомагають їй підтримувати себе в подорожах, а українські дизайнери напередодні тижня моди, відкрили секрети головних трендів цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі