середа, 20 грудня 2023 11:33

Анатолій Анатоліч відмовився вести "корпоратив" скандальної блогерки Алхім
5

Анна Алхім
Фото: Скріншот
Анна Алхім
Анна Алхім
Анатолій Анатоліч
Гарік Корогодський

Українська блогерка Анна Алхім, яка неодноразово казала, що продовжуватиме слухати російські пісні, бо вони її "чіпляють" і називала українськомовних людей "нацистами", заявила, що на її новорічному "корпоративі" не будуть присутні зіркові гості.

У своєму Instagram вона повідомила, що від проведення івенту відмовилися шоумен Анатолій Анатоліч та бізнесмен Гарік Корогодський.

Нагадаємо, перед цим Анатолій Анатоліч казав, що погодився брати участь у заході за умови, якщо Алхім визнає, що "Слово пацана" дивляться довбо*оби" і "відправить на х*й Анну Асті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неголені ноги, "зашкварні" весілля, зрада і гроші. Найгучніші скандали 2023 року

Блогерка в ефірі розказала, що Анатоліч відмовився виступати на корпоративі, після того, як скандал набув розголосу. Зокрема й через те, що Алхім не погоджується з його думкою і насправді так не вважає.

"Якщо я вийду на сцену і почну говорити українською мовою, це буде лицемірство. Якщо я скажу "Слово пацана" не дивіться, Asti не слухайте, це погано" - це буде брехня, тому що я її слухала і буду слухати. Я не хочу брехати. Люди полюбили мене і люблять за правду", - прокоментувала Анна.

Гарік Корогодський, за словами Алхім, не так зрозумів ідею корпоративу.

"Він думав, що це буде корпоратив не комерційний. Він не думав, що там будуть продаватися квитки, шампанське, ікра. Він не вважає, що це зараз на часі", - підсумувала блогерка.

Раніше Анна Алхім публічно заспівала пісні Алли Пугачової. Жінка, яка неодноразово казала, що продовжуватиме слухати російські пісні, бо вони її "чіпляють", розсварила українців новим відео в Tik Tok. У ролику вона заявила, що хотіла б запросити російську примадонну на своє весілля.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Анатоліч відмовився вести "корпоратив" скандальної блогерки Алхім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі