вівторок, 19 грудня 2023 10:01

Неголені ноги, "зашкварні" весілля, зрада і гроші. Найгучніші скандали 2023 року
13

2023 рік був сповненим суперечок. Українські знаменитості сварилися між собою через гроші, війну та розлучення. В центрі увагу були шоумен Володимир Остапчук, ведуча Маша Єфросініна, Юрій Горбунов, співак Віталій Козловський та багато інших.

Gazeta.ua пропонує пригадати найгучніші скандали зірок.

Ігор Кондратюк і Віталій Козловський

Козловський почав співпрацювати з Кондратюком після участі у проєкті "Шанс" на телеканалі "Інтер" 2003 року. У 2012 році Козловський розірвав відносини із продюсером. 2020 року співак говорив, що його борг Кондратюку становить $300 тис. Він зазначав, що саме стільки "коштує його свобода". Улітку 2023 року співака мобілізували. Він пішов захищати Україну від російських окупантів.

12 жовтня цього року Козловський заявив, що "Кондратюк забирає його військову зарплатню". За словами артиста, борг виник через те, що після припинення співпраці він виконував пісні, права на які належали експродюсеру. "Наслідок - судові позови проти мене за порушення авторських прав. Уже 1 млн грн я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 млн", - повідомив Козловський.

Кондратюк назвав слова співака брехнею. 23 жовтня Козловський звернувся до експродюсера з пропозицією "завершити їхній конфлікт по-людськи". Кондратюк заявив, що Козловський "постить своє лайно".

Автор: Фото з соцмереж
 

Юрій Горбунов

Державний телеканал Freeдом замовив створення серіалу з робочою назвою "СМТ Інгулець" за 33 600 000 грн. Тендер виграло ТОВ "Прототип Продакшн", яким володіє шоумен Юрій Горбунов. Тендер оголосили 18 липня 2023 року. Телеканал замовляє послугу написання чи адаптації сценаріїв та передбачає частковий технологічний цикл виробництва.

Після того, як навколо серіалу розгорівся скандал, Горбунов відмовився від цих грошей.

"З огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою "СМТ Інгулець", - заявляв шоумен.

Водночас він сказав, що "не відмовляється" від свого проєкту.

Автор: instagram.com/gorbunovyuriy
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли заміну Олені Кравець - "Квартал" виступатиме у звичному форматі

Володимир Остапчук

Гулянки під час війни

У червні цього року Володимир поїхав на острів Мінокос у Греції. Там він провів день народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк. На вечірці були присутні й росіяни. Наступного дня Остапчук прокоментував скандал. Написав, що не знав про присутність росіян на святі.

Поділ майна з Христиною Горняк

Остапчук ніяк не може поділити спільний будинок під Києвом з колишньою дружиною. Христина активізувалась після того, як новоспечена дружина ведучого Катерина Полтавська взялась господарювати в оселі. Горняк запропонувала колишньому мирно все це вирішити, інакше буде суд. Сам же Остапчук ніяк не коментує скандал.

Автор: Скріншот
 

"Не 10 з 10"

У серпні цього року в своєму подкасті Остапчук зі співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Шоумен закликав жінок робити депіляцію, адже з волоссям на тілі вони не мають вигляд на 10 з 10.

"Я вважаю, що дівчина має бути поголеною всюди. Естетично мене це коробить", - заявив тоді Володимир.

Після чого у мережі влаштували так званий флешмоб на підтримку жінок. До нього долучилися чимало знаменитостей.

Автор: instagram.com/vova_ostapchuk
 

"Фейкова допомога ЗСУ"

У вересні цього року Остапчук виїхав за кордон, щоб провести концерт. В афіші зазначив, що частину коштів перерахує на потреби української армії. Блогер Богдан Беспалов заявив, що Володимир подорожує світом, насолоджуючись життям. А гроші від продажу квитків надходять на банківську карту його дружини - Катерини Полтавської. Беспалов наголосив, що Остапчуку варто відповісти перед українським народом і пояснити свої виїзди за кордон під час повномасштабного вторгнення.

Маша Єфросініна

Суперечки з Горбуновим

У липні Єфросініна відреагувала на хейт після гучного скандалу довкола серіалу "СМТ Інгулець" за 33 млн грн. Заявила, що Юрій Горбунов для неї "перестав існувати ще з 2021 року".

Згодом Горбунов у одному з інтерв'ю сказав, що він би дуже хотів, щоб Єфросініну прямо запитали, що відбулось між колегами.

"Я ж не говорив, що ця людина перестала для мене існувати. Для мене вона не зникла. Для мене Маша - ведуча, громадська діячка, яка багато робить для перемоги. Для мене вона жива, а я для неї - ні. Для мене вона існує. Були нормальні стосунки. Я вітав її з днем народження. Відповіді не було", - казав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Анатоліч прокоментував свою участь у "корпоративі" скандальної блогерки Алхім

Скандал з Анною Трінчер

У новому випуску проєкту "Екзамен" Єфросінна обговорювала розлучення співачки Анни Трінчер. Зачепили й тему хайпу під час війни.

Єфросініна декілька разів намагалася дорікнути Трінчер за те, що вона виставляє напоказ своє розкішне життя. Зокрема, говорила про автомобіль Porsche, який Анні подарував колишній чоловік Олександр Волошин. Маша вважає, що це недоречна поведінка, оскільки в цей час на війні гинуть українці, а в лікарнях немає знеболювального для поранених.

Трінчер тоді зазначила, що намагається ділитися позитивними моментами свого життя з прихильниками. За її словами, це піднімає настрій не всім, але є ті, хто щиро радіє.

Після виходу проєкту, за Анну Трінчер заступився Волошин. Він назвав Єфросініну лицемірною, тому що вона намагалася "вколоти" Трінчер за дороге авто. А сама в той час прийшла на інтерв'ю в коштовних прикрасах. До прикладу він навів браслет Маші від всесвітньо відомого бренду Cartier, вартість якого може досягати $7-8 тис.

Автор: Скріншот
 

Конфлікт з Остапчуком

У грудні Єфросиніна також заявила, що ніколи в житті не вийде на одну сцену зі своїм колегою Володимиром Остапчуком. Ймовірно, така позиція Єфросініної виникла після скандалу з жіночою депіляцією.

Ростислав Ільницький та Роксолана Москва

Експрокурор Печерського району Києва 31-річний Ростислав Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР 27-річною Роксоланою Москвою поблизу Львова. Святкування тривало два дні. Для молодят виступали Олександр Пономарьов, Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб.

Автор: Скріншот
 

Юрій Ткач

У жовтні Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями організовував "п'яні вечірки" в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у мережі. Весілля відбулося у одному із найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa.

Згодом він визнав, що це "ганебна ситуація", і пообіцяв віддати свій гонорар на потреби ЗСУ.

Автор: instagram.com/yuriy_tkach
 

Юлія Верба

Стендап-комік Антон Тимошенко у подкасті з Сергієм Притулою звинуватив Вербу в замовчуванні війни. Тоді блогерка заявила, що робить донати тихо та не хвалиться тим, як допомагає армії. А всі хто її критикують лише "хочуть підняти перегляди на її імені". Тимошенко у відповідь зазначив, що при теперішніх обставинах варто хвалитися не дорогими машинами, а донатами.

Після розголосу цієї ситуації, блогерка відправилась на південну лінію фронту. Вона самостійно придбала чотири автомобілі для ЗСУ, вартість яких 600 тис. грн.

Автор: instagram.com/verbaaa.verbaaa
 

Влад Яма

Влад Яма ще на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав з родиною до США. За це його неодноразово хейтили в мережі. Підписники закликали його повернутися в Україну і вступити до лав ЗСУ, щоб захищати країну від російських окупантів. На питання підписників, чи буває йому за це соромно, артист відповів: "регулярно".
Автор: instagram.com/vladyama_official
 

Потап

Блогер Богдан Беспалов виклав відео, на якому видно, як Потап під час війни відпочиває в Дубаї в одному з елітних ресторанів. Серед відвідувачів були росіяни, які й зняли це відео.
Згодом артист пояснив, як і навіщо він опинився в Еміратах. Заявив, його подорожі спрямовані не на відпочинок, а на збір коштів для допомоги Україні та українцям. На своїй сторінці Потап опублікував фото, на якому позує з Ширазом Хасаном, який, судячи з його профілю в соціальній мережі, є фахівцем з розробки стратегії популярності для селебрітіс.

Ані Лорак

Концерти в Туреччині
У липні цього року в Туреччині скасували концерт зрадниці. Таке рішення ухвалила рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group. До його складу входить мережа готелів Nirvana та концертний зал, у якому збиралася виступати Лорак. Тоді організатори почали повертати гроші за концерт співачки. Але згодом Кароліна таки виступила в Туреччинні. Однак у якому готелі вона витанцьовувала - не сказала.
Робота на росТБ
У серпні Лорак зайняла суддівське крісло у вокальному шоу "Ти супер". У програмі беруть участь діти, які лишилися без батьків. На шоу говорять і про українських дітей, яких незаконно депортували в РФ. Кожен випуск програми опальну співачку хейтять і українці, і росіяни.

Останні писали, що Лорак хоче заробити в Москві, а потім віддати гроші на ЗСУ. Цю інформацію швидко рознесли в мережі. А 14 вересня на уламках безпілотника, який впав у Євпаторії біля житлових будинків написано подяку Лорак. Виконавиці знову довелося виправдовуватися перед росіянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дашу Квіткову визнали винною в ДТП у центрі Києва - блогер

Автор: Фото з соцмереж
 
"Очищення" зрадниці перед росіянами
У вересні цього року Лорак виправдали в Росії. Пропагандисти вибачилися перед артисткою. Глава Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін, який раніше в перших рядах цькував виконавицю, неочікувано "відбілив" її репутацію та пожалів, назвавши "жертвою". Додав, що підстав для відміни концертів артистки у Москві немає. І вже напередодні свого ювілею, артистка витанцьовувала на московській сцені.
Фінансування депортованих українських дітей у РФ

Днями Лорак потрапила в черговий скандал. Вона відверто розповіла, що платить гроші з концертів у російських фонд, який "допомагає" депортованим українським дітям із Запоріжжя і Донбасу. Артистка заявила, що її місія - "служити людям". Лорак думає, що вона "несе світло".
Автор: Фото з соцмереж
 

Іво Бобул

Навесні цього року у мережі спалахнув серйозний скандал за участі Іво Бобула. Під час інтерв'ю з журналісткою Еммою Антонюк знаменитість зробив заяви щодо меркантильності сучасних жінок, які, за словами артиста, живуть лише для себе. Коли інтерв'юерка почала сперечатись із гостем, він зазначив, що більше не бажає продовжувати розмову.
Автор: Уніан
 

Костянтин Войтенко і Валентина Марініна

Колишня дружина актора Костянтина Войтенко Валентина Марініна у вересні зробила гучну заяву про насильство. За її словами, Войтенко протягом тривалого часу бив її та знущався.
"Мій колишній чоловік - перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина та мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй доньці. Він - колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", - зізналась тоді жінка.
Костянтин довго не коментував скандал. Але згодом відповів, що жінка намагається публічно знищити його кар'єру. Знаменитість планує вирішувати всі питання з колишньою в суді.
Автор: instagram.com/kostiantynvoitenko
 
Навколо ведучої Олени Кравець розгорівся скандал, щодо фінансування її програми "Тихий вечір". Зазначалося, що Кравець отримала з держбюджету понад 27 млн грн на створення проєкту. Пізніше вона пояснила, що шоу припиняє свою роботу, тому нових випусків 2024 року не буде. А кошти виділялися на 2023 рік.

На телеканалі "Дім", де випускалися її програми, пояснили, чому ці гроші не спрямували на ЗСУ. "Кошти цивільної частини державного бюджету України не можуть бути використані на військові цілі", - йшлося у повідомленні.
Зараз ви читаєте новину «Неголені ноги, "зашкварні" весілля, зрада і гроші. Найгучніші скандали 2023 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі