вівторок, 31 січня 2012 12:27

Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми

Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми

Український кліпмейкер Алан Бадоєв в майбутньому збирається знімати повнометражні фільми. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ну, музичний проект "Мадемуазель Живаго" (в головній ролі зіграла французька співачка Лара Фабіан, - ред.) - це також сильний блокбастер. 30-хвилинний мюзикл "Z.Dance" — це також вже далеко від кліпів. Насправді мені все цікаво, але я ніколи не спішу. Життя так влаштовано, що ти маєш знати, що робитимеш завтра, а що пізніше. В мене в житті розписано все настільки чітко, як в математиці, хоч я її і прогулював. Із величезним об'ємом роботи справляюсь завдяки своїй команді. Це всі: і журналісти, і фотографи. І неважливо, чи добре про мене пишуть, чи погане. Головне, щоб у людей була реакція", - зауважує Бадоєв.

Ідеї у режисера можуть виникнути о третій ночі.

"Ідеї в мене виникають так: вжиг і ідея. І в третій ночі я починаю обдзвонювати всіх людей, без яких не можу працювати і запитую: "Чим ти зараз займаєшся? Чи любиш ти мистецтво так, як люблю його я? Значить ти мені не відмовиш. От зараз мені треба...". Дзвонив так хореографу Мігелю, з яким ми працювали над мюзиклом "Z.Dance," і кажу: "Ти знаєш, я реалізую твою найбільшу мрію". А він так спросоння: "Яку саме?". Ну, я розповів про все і додав: "На все у нас є п'ять днів". Він відмовився. А я сказав: "Тоді я їду до тебе в Москву". Я приїхав, ми бухнули, поговорили і коротше... Взагалі можу просити як завгодно, лиш би люди погодились працювати", - зізнається Алан.

Між тим режисеру цікаво, чи потрібні в Україні дорогі проекти.

"Я вже дуже довго працюю в кліпмейкерстві і досить довго відслідковую і піки і спади хорошої якості. І сьогодні, коли всі намагаються підекономити, мені цікаво, чи потрібен цій країні дорогий проект. Чи краще брати камеру, познімати себе на фоні природи чи моря під час відпустки. Викинути і піпл схаває", - розмірковує режисер.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі