четвер, 15 грудня 2011 19:42

Жанна Бадоєва за 2011 рік побувала в сорока країнах

Жанна Бадоєва за 2011 рік побувала в сорока країнах

Дружина режиссера Алана Бадоєва, Жанна літає по кілька сот разів на рік. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Із останньої поїздки до Штатів в мене було шість перельотів. А цього року я була як мінімум в сорока країнах. Мій оператор якось розповідає мені про Гонконг. Я його слухаю і кажу: "Класно, я ще не була в Гонконзі". А він таки: "Ти що? Ми ж там передачу знімали". Я була дуже шокована", - зізнається Жанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан та Жанна Бадоєви не вміють керувати автомобілем

У Франції із Бадоєвою трапилась цікава історія, коли вона збиралась летіти з Парижу до Стокгольму.

"Оскільки летіла внутрішнім рейсом, то аеропорт знаходився за 2,5 години від Парижу. Але це я потім дізналася. Спочатку сказали, що до нього їхати хвилин з 25-30. Їду я в таксі, бачу вже пройшла одна година, дві, а я ще через поля й ліси їду. Таксист говорить лише французькою і мені не залишається більше нічого, як просто їхати. Через 2,5 години він мене привозить в поле, посеред якого стоїть ангар. Наші "Жуляни" в порівнянні з ним великий мегаполіс. Місце, де треба проходити реєстрацію написане від руки. А за багаж треба платити кредиткою, якої в мене нема. Я стою і навіть не розумію, що мені з цим робити. У мене мало не паніка почалася. І тут мені чисто по-людськи допомогла касирка. Я їй дала готівку, а вона зняла гроші зі своєї картки", - ділиться Жанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв створив для Світлани Лободи новий образ

Зал очікування рейсу вразив телеведучу ще більше.

"У великому скляному залі люди сидять або лежать на підлозі. А до цього скла впритул їде літак. Народ стає в чергу, а я собі думаю: "Хай стоять, а я зайду, коли вони всі сядуть". Потім виявилось, що посадочні квитки без місць. Встиг сісти — добре, не встиг — значить не встиг. Я зайшла остання і було якраз одне місце", - зауважила Бадоєва.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва за 2011 рік побувала в сорока країнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі