субота, 23 грудня 2023 04:06

31-річна кохана Роберта Паттінсона показала вагітні кадри з їхньої відпустки
6

С'юкі Вотергаус
Фото: instagram.com/sukiwaterhouse
С'юкі Вотергаус
С'юкі Вотергаус
С'юкі Вотергаус
С'юкі Вотергаус і Роберт Паттінсон

Наречена британського актора, зірки фільму "Сутінки", Роберта Паттінсона, модель С'юкі Вотергаус, оприлюднила кадри з їхнього відпочинку.

У своєму Instagram зірка постала перед камерою у яскравих бікіні на тлі бірюзового моря. На деяких знімках модель показала вагітний живіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченки вразили, як змінився їхній прийомний син з часів притулку: відео

Нещодавно ЗМІ почали говорити про те, що Паттінсон одружується з Вотергаус. Папараці підловили пару на прогулянці. С'юкі засвітила на безіменному пальці обручку з діамантом. Ймовірно Паттінсон зробив пропозицію коханій і незабаром вони одружаться. Однак самі знаменитості поки що це не коментують.

Вперше про стосунки Паттінсона і Вотергаус заговорили у 2018 році. Тоді пару помітили на шоу Mamma Mia у Ноттінг-Гілл. Зірки публічно не обговорюють свої стосунки. Втім, у грудні 2019 року в пресі з'явилися припущення про заручини пари. Інсайдери повідомили, що у зв'язку зі спалахом коронавірусу Роберт та С'юкі почали жити разом в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «31-річна кохана Роберта Паттінсона показала вагітні кадри з їхньої відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі