пʼятниця, 22 грудня 2023 16:13

Мірошниченки вразили, як змінився їхній прийомний син з часів притулку: відео
4

Мірошниченки розказали, як змінився Марсель за півроку
Фото: Скріншот
Мірошниченки розказали, як змінився Марсель за півроку
Мірошниченки розказали, як змінився Марсель за півроку
Мірошниченки розказали, як змінився Марсель за півроку

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка - Інна - розповіла, як змінився їхній молодший син Марсель відколи його всиновили.

У своєму Instagram вона опублікувала відео у різний період життя малюка за останні шість місяців.

"Мені стало дуже сумно. Бо я хотіла, аби в центрі історії була дитина, а не медична виписка. Чоловік тоді сказав "Не переймайся. Нехай знають, яким він був в системі. А потім побачать, що зробить з дитиною любов за півроку-рік", - пригадала Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченко розкрив стать другої дитини, яку вони планують всиновити

Додала, що за півроку Марсель виріс на 10 см і набрав 2,5 кг.

"Це небагато, але це чверть тієї ваги, яку він мав. Хоча він досі дуже маленький і всі кажуть: "В інстаграмі ти набагато більшим здаєшся!". Але він сміється, плаче, грається, показує бажання і може відмовлятися", - сказала дружина ведучого.

Крім цього вона поділилась його особистими досягненнями.

"Він навчився кусати, жувати, подолав розлад харчової поведінки і запалення ШКТ. Навчився бігати, вирівняв хребет, таз і ходу. Опанував своє тіло, позбувся гіпертонусу м'язів. Прожив адаптацію, більше не намагається нашкодити собі, не бʼється головою об асфальт, не впадає в кількогодинні істерики. Марсель почав жити, а не виживати", - зазначила багатодітна мати.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Miroshnychenko 🇺🇦 (@_inna_mi_)

Півроку тому Мірошниченко всиновили дворічного хлопчика Марселя. Він народився дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченки вразили, як змінився їхній прийомний син з часів притулку: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі