середа, 07 грудня 2016 14:20

Зірковий візажист назвала прийоми макіяжу, що вийшли з моди

Джуліанна Кай зірковий візажист Наталі Портман та Дженніфер Лоуренс. Виділила головні тренди макіяжу, що вже застаріли, але продовжують існувати.

"Я просто повинна це сказати. Більшість забули, навіщо спочатку потрібен макіяж. Нагадаю: макіяж повинен підкреслити вашу природну красу. Все інше - це не макіяж, а грим. Він дійсно придуманий для того, щоб змінити зовнішність, перевтілитися в іншу людину. Макіяж, який робить з живої людини з особливостями усереднений варіант - це поганий макіяж. Сяюча шкіра, широкі брови-поліна, контурінг, гліттер та накладні вії - це не про макіяж, це про дешеву моду на наслідування. Не буду говорити, кому саме. А скажу, з якими трьома трендами я мрію попрощатися якомога швидше", - сказала Джуліанна Кай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заручники макіяжу: п'ять голлівудських зірок, що не можуть жити без "штукатурки"

1. Тон, рум'яна, пудра з блискучими частинками

Занадто блискуче обличчя додає образу зайвих років. Мода на сяйво пройшла. Знову в тренді матове покриття. За словами візажиста, техніка сяяння має залишитися лише для подіумних образів.

Автор: cosmo.ru
  Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

2. Брови-поліна

Головним критерієм гарних брів є те, що між волосками повинна бути видна шкіра. Якщо від природи у вас тонкі брови, скористайтеся тінями. Має створюватися ефект димки.

Автор: cosmo.ru
  Кара Делевінь
Кара Делевінь

3. Класичний макіяж + сучасна стрижка

Макіяж в стилі ретро може бути цікавим рішенням тільки в тому випадку, якщо він поєднується з зачіскою та одягом. В інших випадках виглядає безглуздо та недоречно.

Автор: cosmo.ru
  Крістен Стюарт
Крістен Стюарт

Зараз ви читаєте новину «Зірковий візажист назвала прийоми макіяжу, що вийшли з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі