неділя, 28 квітня 2024 13:22

Ефект миттєвий: три причини завжди мати під рукою патчі з огірків

Ефект миттєвий: три причини завжди мати під рукою патчі з огірків
три кроки, як застосовувати патчі з огірківФото: pinterest

Шкіра навколо очей потребує особливого догляду. Нині багато жінок та дівчат використовують патчі, які здатні швидко поліпшити стан шкіри навколо очей.

Але що робити, коли їх немає. Gazeta.ua розповість, як зробити огіркові патчі, які десятиліттями користуються популярністю.

Чим корисні патчі з огірків

Огірки здатні освіжити і зволожити суху шкіру повік і цей ефект буде не короткостроковим.

Також цей овоч усуває набряклість навколо очей. Завдяки судинозвужувальному ефекту, сповільнюється кровообіг і покращується зовнішній вигляд усього обличчя.

Також патчі з огірків забирають темні кола під очима. Ця користь пояснюється великою кількістю вітаміну К у складі продукту, а він зі свого боку покращує кровообіг.

Не менш важливим компонентом є вітамін В. Він дає змогу наситити шкіру, а пектин і крохмаль допомагають трохи відбілити шкіру, усуваючи сині кола. Завдяки патчам з огірків можна привести в тонус, заспокоїти шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чому виникають набряки під очима і як їх позбутися

Такі патчі усувають запалення шкіри. Протизапальний і освіжаючий ефект, а також позбавлення подразнень забезпечать тоненькі пластинки з огірків, які потрібно прикладати на очі.

Чи є обмеження у використанні патчів з огірків

У цієї процедури є тільки користь. Її можна застосовувати навіть алергікам і людям із чутливою шкірою. Тому не гребуйте цим методом, якщо хочете мати завжди свіжий погляд.

Як застосовувати патчі з огірків

Наріжте тонкими кружальцями свіжий огірок. Покладіть їх у морозилку щонайбільше на 10 хвилин, але уникайте їх повного заморожування. Важливо, щоб вони стали трохи прохолодними. Потім дві скибочки прикладіть до шкіри під очима і тримайте 7-10 хвилин, як звичайні патчі. Ефект миттєвий.

Патчі під очі – це засоби для експрес-догляду за шкірою повік. Мають форму півмісяця, кріпляться в нижній частині повік і здатні оперативно поліпшити стан покривів у цій зоні.

Першими таку продукцію почали випускати корейські компанії, але сьогодні вона входить до каталогів багатьох європейських і американських брендів. Це особливий вид косметичної маски, який справляється з різними проблемами та має пролонговану дію. Основне призначення полягає в усуненні набряків, синців, слідів втоми, зменшенні глибини зморшків і зволоженні.

Зараз ви читаєте новину «Ефект миттєвий: три причини завжди мати під рукою патчі з огірків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі