четвер, 08 квітня 2021 17:15

Завдяки яким спортивним секретам можна отримати ідеальні сідниці

Майже кожна жінка мріє про ідеальні сідниці, але відмовляється займатися спортом, бо боїться разом з накачаними сідницями отримати масивні ноги.

Щоб отримати омріяні сідниці, варто робити спеціальні вправи. До тренування додати ті, завдяки яким качаєш саме сідниці. Наприклад, можна виконувати сідничний місток або відведення ніг назад і в сторону. Під час цих вправ треба лежати на підлозі чи стояти навколішки з упором на коліна. Це допомагає акцентувати навантаження саме на сідницях, пише Cosmopolitan.

Автор: Pinterest
  Варто додати до тренування махи ногою стоячи на четвереньках
Варто додати до тренування махи ногою стоячи на четвереньках

Якщо не хочете перекачати ноги, не варто виконувати вправи з гантелями. Краще направити енергію на більшу кількість повторень. Вправи слід виконувати повільно і тримати сідничні м'язи в напрузі.

Треба правильно присідати. Якщо хочете мати пружні сідниці, то під час присідань не варто опускатися нижче паралелі з підлогою. Що нижче присідаєте, то більше задіюються квадрицепси ніг, що візуально збільшують об'єм. Також потрібно правильно ставити ноги - трохи ширше плечей.

Автор: Pinterest
  Якщо хочете мати пружні сідниці, то під час присідань не варто опускатися нижче паралелі з підлогою
Якщо хочете мати пружні сідниці, то під час присідань не варто опускатися нижче паралелі з підлогою

Варто чергувати силові навантаження з кардіо і днями відпочинку. Опрацювати сідничні м'язи допоможе ходьба в гору або по сходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За людиною із впевненою ходою йдуть на червоне світло" - чому важливо мати здорову поставу

Головною умовою для спортивного тіла є правильне харчування. Щоб досягнути успіху, варто контролювати щоденний раціон і зменшити кількість споживання вуглеводів. Якщо не дотримуєтеся основних принципів правильного харчування, то завдяки вправам м'язи ростимуть, але жир залишатиметься в тілі.

Займатися спортом щодня, незалежно чи далеко спортзал і якою є погода, доступно кожному. Для цього можна купити домашній тренажер. Що універсальніший оберете, то легше буде знайти час і натхнення для занять. Усі групи м'язів рівномірно задіює бігова доріжка. Вона забезпечує просте й ефективне аеробне тренування для початківців і всі умови для підтримання форми у спортсменів.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки яким спортивним секретам можна отримати ідеальні сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі