вівторок, 02 березня 2021 14:16

Візажистка написала картину косметикою за 50 год.
5

Одеська візажистка 33-річна Анастасія Дідорук написала картину на полотні професійною косметикою. На це пішло близько 50 год. Знадобилося 3 палети пудрових тіней, палета кольорових текстур та 45 кольорів і відтінків тіней для повік та пудри для обличчя.

2 березня картину Анастасії Дідорук внесли до Національного реєстру рекордів.

Картина косметикою, яку внесли до Національного реєстру рекордів
Фото: надане Анастасією Дідорук
Анастасія Дідорук - триразова чемпіонка світу з макіяжу і моделювання брів, міжнародна тренерка і суддя чемпіонатів з макіяжу, чемпіонка Європи з портретного малюнку, скульптор, графічний художник-портретист
Робота Дідорук, виконана косметикою
Робота Дідорук, виконана на шаблонах обличчя
Робота Дідорук на чемпіонаті Face Chart у 2017 році

"З юності працюю з портретами. Мої картини не стилізовані, а з фотографічною точністю. З кожною роботою розумію, що розвиваюся як художник і візажист. Картина такого великого розміру стала 1-ю в моєму житті. Вона є подарунком для компанії, з якою співпрацюю. Показала картину колегам торік на Святого Миколая. Сказали: "Це найбільший фейсчарт у світі. Подай заявку на рекорд". Вагалася, чи варто. Але потім вирішила спробувати", - розповіла Анастасія кореспондентці Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажист малює відомих персонажів фільмів на губах

"Спочатку писала картини косметикою на стандартних шаблонах обличчя формату А4, на яких візажист відпрацьовує техніку. А потім вже перейшла на більші формати. Найбільше складнощів виникає з дрібною деталізацією - віями чи судинами в очах. Кісточки для макіяжу завеликі. Для того, щоб на полотні була плавна розтушовка, треба робити постійні кругові рухи на великій площині. Руку добре підкачала", - додала візажистка.

Анастасія Дідорук почала займатися візажем 2017 року. Тоді ж завоювала титул чемпіонки України з Face Chart. Також вона триразова чемпіонка світу з макіяжу і моделювання брів, міжнародна тренерка і суддя чемпіонатів з макіяжу, чемпіонка Європи з портретного малюнку, скульптор, графічний художник-портретист.

Зараз ви читаєте новину «Візажистка написала картину косметикою за 50 год.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі