четвер, 29 квітня 2021 23:46

Три найкращі продукти, щоб заїсти стрес

Три найкращі продукти, щоб заїсти стрес
Чорним шоколадом та іншими продуктами стрес заїдати можна. Фото: pixabay

Фахівці визначили три продукти, які допоможуть впоратись зі стресом.

Один із них - чорний шоколад, який містить достатньо антиоксидантів, передає FaceNews.ua.

Саме ці елементи допомагають знизити рівень гормону стресу - кортизолу - в організмі. Лікарі рекомендують включати в щоденний раціон 40 грамів чорного шоколаду, навіть тим, хто худне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон зелені відкрито: чому її необхідно додати у щоденний раціон

Ще один продукт - авокадо, в якому є жирні омега-кислоти, що посилюють імунітет, очищають судини від холестерину і покращують настрій.

Деякі види риби в раціоні, як-от сьомга, тунець, оселедець, скумбрія - також багаті жирними омега-кислотами. Їх треба їсти для посилення імунітету, покращення роботи серцево-судинної системи, і, як наслідок, для емоційного балансу .

Дієтологи назвали продукти, які допоможуть схуднути, коли людина спить. Експерти кажуть, що низькокалорійні продукти багаті на клітковину та білок - це ідеальний варіант. У ківі, наприклад, лише 45 калорій і він збагачений вітаміном C. У складі має два грами клітковини, яка поліпшує травлення і зменшує запалення.

Зараз ви читаєте новину «Три найкращі продукти, щоб заїсти стрес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі