вівторок, 19 лютого 2013 15:19

Перукаря замовляють за два місяці до весілля
5

Фото: Фото надані Андрієм Якобчуком

"Весільна зачіска не повинна нагадувати купу волосся щедро залиту лаком. Образ нареченої має бути ніжним і довершеним", - каже столичний перукар Андрій Якобчук.

За словами перукаря, головне правильно закріпити зачіску, тоді вона протримається до кінця бенкету.

"Дівчата віддають перевагу крупним локонам, але вони можуть розтріпатися після виходу на вулицю від легкого вітру чи під час танцю. Відійшли у вічність кублоподібні зачіски, які на маленькій дівочій голові більше нагадували хмарочоси. Натомість вони поступились місцем різним видам плетива - риб'ячим хвостам, французьким косичкам і колоскам", - запевнив перукар.

Зачіску радить робити за кілька годин до церемонії.

"Усіх наречених прошу не наряджатися, доки зачіска не буде готовою. Бо лаком, гелем і блискітками можна замазати сукню. Те ж саме стосується макіяжу. Зачіска повинна вам пасувати. Для цього усім клієнтам пропоную за два тижні до весілля зробити пробний варіант. Якщо самі не знаєте, чого хочете, порадьтеся з майстром. Щоб уявити ваш образ повністю, перукар повинен бачити вашу сукню і фату. Зачіска повинна гармоніювати зі святковим гардеробом нареченої. Якщо хочете пофарбувати волосся, зробити тонування чи завивку, це теж краще встигнути за два тижні до весілля. Перед самим одруження так експериментувати небезпечно".

У моду повертаються віночки з живих квітів і діадеми. Натомість відходять прикраси зі стразами.

"Більшість зачісок є настільки повноцінними, що нема потреби оздоблювати їх прикрасами з бісеру, страз чи перлів, - говорить майстер. - Головне, щоб перукар добре прикріпив фату чи капелюшок до вашого волосся. Якщо фата злітає з нареченої - це погана прикмета. Подружжя проживе у шлюбі недовго".

Розпущене волосся додає образу романтики.

"Зачіски з розпущеним і підкрученим волоссям обирають наречені, які хочуть провести своє весілля в образі принцес, виглядати романтичною і легкою. Ті, хто бачить себе королевами, віддають перевагу класичному стилю. Їхні зачіски підняті угору, гладко зачесані, елегантні. Відійшли у минуле шиньйони. Навіть наречені з коротким волоссям сьогодні виглядають неперевершеними. У штучному волоссі немає потреби".

Дає три поради нареченим, які хочуть, аби їхня зачіска була красивою і неповторною.

"По-перше, перукаря замовляйте за два місяці до весілля. У весняно-літній період графік усіх перукарів розписаний погодинно. По-друге, під час першої зустрічі попросіть перукаря показати вам портфоліо своїх робіт. По-третє, одразу домовляйтеся про час і вартість послуг майстра. Можна наполягати на знижці, якщо зачіски планують робити ще мама, сестра чи дружка".

Зараз ви читаєте новину «Перукаря замовляють за два місяці до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі