середа, 26 грудня 2012 13:05

На новорічні корпоративи вдягають коктейльні сукні
8

Фото: Фото надані Ольгою Ібрагімовою

Короткі коктейльні сукні, туфлі та мінімум аксесуарів. Саме так радять вдягатися жінкам на новорічну вечірку з колегами. Про це у інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua розповів Данило Грачов, столичний модний критик.

"Не варто приходити на роботу в одязі, у якому будете на корпоративі. Перевдягайтесь за годину до вечірки. Повсякденний одяг не підходить для корпоративу, але не варто одягати довгу сукню зі шлейфом. У ній буде незручно, а вам має бути комфортно. Для будь-якого корпоративу, незалежно від того в офісі він проходить чи у ресторані, підійдуть коктейльні сукні", - розповів Данило Грачов.

Довжина коктейльної сукні має бути не коротшою за долоню від коліна. Данило Грачов, радить обрати сукню актуального чорного кольору, що підкреслює фігуру, або модні кольори цього сезону — це смарагдовий, рубін, мокрий асфальт, гірчичний, малахітовий.

"Сукня може бути прикрашена матовими пайєтками, великим камінням, вишивками, візерунками, бісером, або стеклярусом. Проте орнаменти мають компенсуватися формою сукні. За кроєм сукня має бути більш простою. Корсет, боа та мереживні рукавички в одному образі — це несмак", - розповів модний критик.

Данило Грачов радить не вдягати на корпоративи до коктейльної сукні чоботи.

"На фотографіях це виглядає некрасиво і одразу говорить про те, що ви приїхали на метро. Не полінуйтеся і візьміть змінні туфлі. Це можуть бути класичні човники на невисоких підборах з загостреним носком. Вони підійдуть всім, незалежно від віку та статусу жінки", - розповів Данило Грачов.

Не варто робити надскладні зачіски, достатньо зав'язати волосся у пучок.

"Зачіска має бути максимально простою, начебто вона зайняла десять хвилин. Головне, щоб зачіска не виглядала як у випускниці дев'ятого класу, коли дівчата заплітають квіти чи прикрашають волосся блискітками", - розповів він.

Критик додав, що варто ретельно підбирати аксесуари.

"Тут є правило - краще недоодягнути, ніж переодягнути. Кольє або красиву брошку можна одягнути до простої сукні. Робіть акцент на чомусь одному. Наприклад, це туфлі у камінні на 13-сантиметрових підборах", - розповів Грачов.

 

Зараз ви читаєте новину «На новорічні корпоративи вдягають коктейльні сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі