четвер, 13 грудня 2012 00:00

У червоному одязі не можна ходити на роботу

— Красный цвет животный, — витирає розмазану червону помаду в столичному ресторані "Будда бар" телеведуча 34-річна Василіса Фролова. — У червоному виглядаєш безпрограшно в будь-якій компанії.

На сезон зима-осінь-2013 українські дизайнери пропонують довгі та короткі червоні сукні, пальто, піджаки. 5 грудня у "Будда барі" вони показали червоні сукні зі своїх колекцій. Пропонують такий стиль на Новий рік та Різдво. До суконь із трикотажу, вовни та шовку радять чорне чи бежеве взуття. Аксесуарів одягати не треба.

Моделі дефілюють у одязі від Анни Бублик, Олени Даць, Артема Клімчука, Андре Тана, Ксенії Мамедової та бренду "КаменськаКононова".

— Многие мои клиентки избегают этого цвета, потому что он агрессивный, — каже Ксенія Мамедова. Вона обшиває дружину молодшого сина президента Ольгу Янукович. — Я не шанувальниця червоного, він рябить в очах. Сьогодні вибрала довгу червону спідницю-рибку, але чорну кофту. Образ прикрасила золотим ланцюжком.

Улітку червоне краще поєднувати з білим чи білою смужкою. Взимку — з чорним і золотим. Найкраще червоне одягати на побачення. Так жінка покаже, що вона готова до знайомства. Білявкам личать яскраві кольори — жовтогарячий, малиновий, кораловий, рожевий. Брюнеткам червоний і бордовий. Рудим пасуватимуть теракотові відтінки.

— В будущем рекомендую обратить внимание на глубокие оттенки красного — бородовый, рубин, а не на кричащие алые, — каже 29-річний Данило Грачов, столичний модний критик. — Колір є основним аксесуаром, тому сукня має бути скромною. Декольте не занадто відкрите, без каміння, пір'я або мережива. Тенденція: що скромніше і простіше, то краще.

Не рекомендує одягати червоне на роботу.

— Це не налаштовує на діловий лад. Надто, якщо сукня яскраво-червона чи пурпурна. Не варто носити вульгарне червоне міні з ботфортами, як у нас люблять. Дівчатам зовнішності "легкого силікону" немає сенсу натягати на себе відверту червону сукню. Груди третього-п'ятого розміру й так помітять.

Червоне вибирають упевнені люди

Серед українок у червоне часто вдягається світська левиця Світлана Вольнова та кума Юлії Тимошенко, екс-дружина нардепа Наталія Ветвицька. Вона колекціонує сукні від італійського дизайнера Валентино, має понад 50 червоних коротких та довгих.

— Цей колір вибирають упевнені в собі люди. Жінка має нітрохи не сумніватись, що зробила правильний вибір, — каже столичний психолог Світлана Бабчук, 42 роки. — Червоне обирають люди, які хочуть приковувати до себе увагу. Складно носити таке закомплексованим людям. Українки уникають цього кольору в повсякденному житті. Більшість із них намагаються не привертати до себе зайвої уваги.

 

Зараз ви читаєте новину «У червоному одязі не можна ходити на роботу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі