понеділок, 01 грудня 2014 16:38

Груди дивної форми і надуті губи - любителі пластики в незвичайному фотопроекті
15

Любов деяких людей до пластичної хірургії буває настільки великою, що вони в бажанні стати краще нерідко переходять межу здорового глузду.

Для проекту "A New Kind Of Beauty" фотограф з Лондону Філ Толедано знімає людей, які зробили численні пластичні операції.

Його моделі перетворили власне тіло в нікому не відомий, власний ідеал. Деякі з них стали зірковими персонажами на батьківщині.

Роботи, виконані в єдиному стилі, натхненному художником 16 століття Гансом Гольбейном, все ж дуже різні. Одні виділяють еротизм, інші відверто лякають. Більшість людей, котрі погналися за красою, не змогли вчасно зупинитися, довели її до межі, стали майже пластиковими, як андроїди з фантастичних фільмів. Сам фотограф більш толерантний до своїх героїв: "В якійсь мірі я вважаю, що герої "A New Kind Of Beauty" є авангард людської еволюції. Двадцять років тому татуювання і пірсинг вважалися людьми чимось в хорошому або поганому сенсі позамежним. А зараз це мейнстрім. Мені здається, що років через 40-50, коли пластична хірургія стане доступною, те, як будуть виглядати люди буде сильно відрізнятися від того, як люди виглядають зараз".

Зараз ви читаєте новину «Груди дивної форми і надуті губи - любителі пластики в незвичайному фотопроекті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі