вівторок, 16 березня 2021 15:10

Горохова маска підходить будь-якому типу шкіри

Горохова маска підходить будь-якому типу шкіри
В бобах є багато амінокислот, вітамінів і мікроелементів. Фото: pixabay

Горохова маска для обличчя в домашніх умовах має лікувально-косметичні властивості через багатий хімічний склад.

Її унікальність в тому, що підійде для будь-якого типу шкіри і буде діяти саме так, як необхідно кожному з них, повідомили на сторінці "Народні рецепти краси" в Instagram.

В бобах є багато амінокислот, вітамінів і мікроелементів. На шкірі вони стають активними учасниками обмінних процесів на клітинному рівні, перетворюючи їх зовні. Жирну шкіру вони будуть підсушувати, суху — зволожувати, нормальну — живити, проблемну — лікувати, чутливу — заспокоювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротись із сухістю шкіри в домашніх умовах

Для приготування знадобиться: 3 ст. л. горохового пюре, 1 ч. л. меду (у разі алергії не додавати), 0,5 ч. л. рослинної олії.

Відварити горох до готового (м'якого) стану, розім'яти ( збити) до консистенції пюре, остудити.У готове пюре додати інші компоненти (якщо шкіра дуже суха, в маску можна додати 1 ч. л. жирної сметани). Маску нанести на обличчя, зону під очима, шию, зону декольте, витримати 15 хвилин, змити теплою водою, для закріплення результату на шкіру нанести улюблений крем.

Застосовувати 2 рази на тиждень. Курс включає 15 процедур.

Ванна перед сном є також однією з позитивних процедур для шкіри. У воду можна додати магнієве масло - бішофіт, щоб позбутися прищів і інших шкірних захворювань. Хвойні ванни також сприяють хорошому сну.

Зараз ви читаєте новину «Горохова маска підходить будь-якому типу шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі