понеділок, 21 лютого 2022 12:42

Феєрія краси та квітів: показуємо п'ять ідей для весняної фотосесії
11

За тиждень весна, а це означає, що настав час продумувати ідеї для фотосесій. Атмосферні кадри зберігатимуть квітучий настрій.

Gazeta.ua пропонує п'ять найестетичніших ідей для фото.

Фото з квітами завжди в трендах. Тут можна розгулятися і зробити як ніжний, романтичний, так і сміливий, брутальний образи.

Світлини на тлі водойм, зокрема річок сподобаються вам і підписникам у соціальних мережах. Для таких кадрів варто створювати максимально легкий і невагомий образ. Не робіть яскравий макіяж для таких знімків, оскільки він обтяжуватиме весь аутфіт.

Ідеї для фото з квітами
Фото: instagram.com/tanyaparfileva
Ідеї для фото з квітами
Ідеї для фото з квітами
Ідеї для фото з квітами
Ідеї для фото біля водойм

Влаштуйте фотосет на вулиці. Кадри на тлі вітрин, старовинних сходів, одноманітних стін, багатоповерхівок у стилі модерн дадуть змогу відчути себе моделлю. Добирайте для таких знімань яскраві образи. Наприклад, класичний костюм яскравого кольору і зібране волосся у високий хвіст. Або ж обирайте total look і розпустіть локони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матовий, металік і неон: трендові дизайни манікюру, які підійдуть на будь-який випадок

Якщо ж ви хочете, щоб ваші фото відрізнялися від решти, влаштуйте фотосесію в полі. Світлини в стилі "ню", або на білому простирадлі зберуть багато вподобань.

Не бійтеся приміряти нові й незвичні для вас образи. Такі фото ефектні, ніжні та елегантні.

І не забувайте про деталі. Сумки, об'ємні прикраси - обов'язковий атрибут для фото.

Головним кольором 2022 року є теплий відтінок синього Very Peri. Та крім нього в тренди потрапили й інші кольори, які часто з'являються на модних показах і в інфлюенсерів. Серед них є яскраві життєрадісні відтінки й спокійніші тони. Експерти запевняють, що сезон весна-літо буде яскравим.

Зараз ви читаєте новину «Феєрія краси та квітів: показуємо п'ять ідей для весняної фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі