вівторок, 15 лютого 2022 10:40

Назвали трендові кольори теплого сезону: серед них і улюблений відтінок Періс Гілтон
5

Головним кольором 2022 року є теплий відтінок синього Very Peri. Та крім нього в тренди потрапили й інші кольори, які часто з'являються на модних показах і в інфлюенсерів. Серед них є яскраві життєрадісні відтінки й спокійніші тони.

Експерти запевняють, що сезон весна-літо буде яскравим, пише Ellе.

Одним із найтрендовіших кольорів теплого сезону став помаранчевий. Якщо торік помаранчевий траплявся хіба що на сукнях, то сьогодні ситуація кардинально змінилася. Помаранчеве тепер усе: тренчі, жакети, топи, штани, мініспідниці й пальта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зношені кеди та ретро-моделі: сім трендових пар взуття, які варто обрати цьогоріч

Спокійний ментоловий колір найвдаліше пасуватиме з іншим не менш трендовими помаранчевим та білим
Фото: Pinterest
Тепер не варто боятися вдягати речі білого кольору
Ніжно-жовтий колір видається інтелігентним і стриманим і водночас точно потрапляє у тренд
Одним із найтрендовіших кольорів теплого сезону став помаранчевий
У моду повертається улюблений колір Періс Гілтон. Рожеві топи, жакети та навіть рожеві штани із заниженою талією - беззаперечний хіт сезону

У моду повертається улюблений колір Періс Гілтон. Рожеві топи, жакети й навіть рожеві штани із заниженою талією - беззаперечний хіт сезону.

Тепер не варто боятися вдягати речі білого кольору. Він додасть елегантності та стилю будь-якому образу.

Якщо ж ви не ризикуєте вбиратися надто яскраво, дизайнери наполегливо рекомендують звернути увагу на жовтий колір. Ніжно-жовтий колір видається інтелігентним і стриманим і водночас точно потрапляє в тренд, як і його радикальніші сусіди в палітрі.

Спокійний ментоловий колір найвдаліше пасуватиме з іншими не менш трендовими помаранчевим і білим.

Легінси - одна з наймодніших, але й неоднозначніших речей у гардеробі. Для того, щоб мати стильний вигляд і "чіпляти" погляд оточення, стилістка Яна Лунькова доьрала сім варіантів, із чим носити легінси.

Зараз ви читаєте новину «Назвали трендові кольори теплого сезону: серед них і улюблений відтінок Періс Гілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі