пʼятниця, 11 лютого 2022 12:01

Для стильного і комфортного образу: показали сім варіантів, з чим носити легінси
7

Легінси — одна з наймодніших, але і неоднозначніших речей у гардеробі.

Для того, щоб виглядати стильно і "чіпляти" погляд оточуючих, стилістка Яна Лунькова підібрала сім варіантів з чим носити легінси. Про це пише в Instagram.

"Насправді варіантів дуже багато: сорочки, светри, худі, жакети. Зараз багато хто відкриває запах, хоча, як на мене, робити цього не варто", - каже Лунькова.

Для стріт-стайл образу легінси варто поєднати з подовженим светром, при цьому можна одягнути шкіряний піджак і взути кросівки або шкіряні черевики. Не бійтеся одягати довгі шкарпетки поверх легінсів. З аксесуарів варто одягти кашкет і накинути на плече рюкзак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від української дизайнерки: Адель похизувалась оксамитовим міні на лондонському заході

У діловому стилі легінси поєднуйте з оверсайз-піджаком та черевиками або ботфортами. Проте, якщо ви хочете додати у образ брутальності, - взуйте кросівки. До цього луку ідеально пасуватиме сумочка і зібране волосся.

Стилісти назвали сім варіантів, з чим носити легінси
Фото: instagram.com/lunkova_yana
Стилісти назвали сім варіантів, з чим носити легінси
Стилісти назвали сім варіантів, з чим носити легінси
Стилісти назвали сім варіантів, з чим носити легінси
Стилісти назвали сім варіантів, з чим носити легінси

Окрім цього, можна одягнути легінси яскравого кольору. Тоді ваш образ набуде особливості.

Для повсякденного образу легінси одягайте зі светром, або піджаком. При цьому розбавити лук можна шапкою та черевиками.

Якщо ж ви хочете додати образу елегантності, поєднайте легінси з яскравим светром та такими ж шкарпетками. Одягніть капелюх і тоді ваш образ точно зачепить погляд оточучих.

Для кежуалу варто одягти подовжену сорочку та взути черевики або кросівки. Також із легінсами ідеально пасуватиме кардиган і чобітки-труби.

Стилісти кажуть, що хороша стильна пара взуття здатна врятувати найнудніший і застарілий образ. Запевняють, що модне якісне взуття – це точно 70% влучення в трендовий образ.Фешнблогерка Самаль Сан дає поради, щодо модного взуття навесні та влітку 2022 року в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Для стильного і комфортного образу: показали сім варіантів, з чим носити легінси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі