пʼятниця, 09 листопада 2012 11:07

Цієї зими радять носити шуби з короткими рукавами
12

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Цього сезону модними будуть шуби із короткими рукавами. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла адміністраторка столичного магазину шкіри і хутра "Upstar" Ольга Корчак.

"Останнім часом мода на хутряні вироби змінилася. Цього сезону модними будуть шубки із рукавами три четверті моделі без комірів. До шуб із короткими рукавами жінки купують шкіряні рукавички до ліктя. Але вони не потрібні жінкам, які їздять на машинах. Такі одягають шубу на гольф чи светр. Шуби без комірів жінки доповнюють шарфами або светрами із високим коміром. Такі моделі візуально подовжують шиї, роблять їх привабливими і сексуальними", - сказала вона.

"Але жінки, які купують першу шубу, не звертають уваги на модні тенденції. Вони надають перевагу моделям до колін з довгими рукавами і капюшоном", - додала вона.

Ольга порадила обирати шуби під колір волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуби продають в кредит під 30% річних

"Жінкам зі світлою шкірою підійде коричнева норка, лисиця або рись. Платиновим блондинкам краще обрати чорну норку, чорнобурку чи єнота. Смаглявим брюнеткам пасуватиме блискуча яскраво-коричнева норка і лисиця. Ідеально, коли колір шуби співпадає із кольором волосся. Але це правило не для жінок із чорним волоссям. Їх цей колір робитиме блідими. Таким краще обрати шуби білого кольору. Вони зараз на піку популярності", - сказала вона.

"В нас часто купують шуби відомі політики і артисти. Якось в наш магазин зайшла співачка Лара Фабіан. Вона була з перекладачем і своїм другом. Купила найдорожчу шубу із соболя. А через якийсь час на екрани вийшов кліп, в якому вона знялася в цій шубі. Часто приїжджають із Росії і Казахстану. Якось одна жінка із Алмати в нас собі шубу купувала. Казала, що в них такого вибору немає і ціни в півтора рази вищі", - додала Ольга Корчак.

Зараз ви читаєте новину «Цієї зими радять носити шуби з короткими рукавами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі