понеділок, 20 березня 2017 16:44

"Було погано до нудоти, але я тренувалася" - відома модель розповіла власні правила краси
5

Надя Шаповал розкрила секрети гарного тіла
Фото: vogue.ua
Надя Шаповал розкрила секрети гарного тіла
Надя Шаповал розкрила секрети гарного тіла
Надя Шаповал розкрила секрети гарного тіла
Надя Шаповал розкрила секрети гарного тіла

Правильний раціон, тренування, режим дня — кожна дівчина має власні секрети гарного тіла. В одному з інтерв'ю, стиліст та модель Надя Шаповал розповіла, яких правил дотримується вона.

"Я почала з того, що стала контролювати те, що їм, відмовляючи собі у всьому. Пасти та м'яса для мене не існувало. І це була моя перша помилка. Я могла йти на тренування на голодний шлунок. Мені було погано до нудоти, але я тренувалася. Я була одержима думками про схуднення і зовсім не думала про здоров'я, - сказала зірка українського модельного бізнесу. - Під час процесу спалювання жирів енергія повинна братися саме з їжі, яку ви вжили до тренування. Так, можна швидко схуднути, приймаючи їжу за дві години до інтенсивного тренування і через дві години після. Але ці муки не мають нічого спільного зі здоров'ям та побудовою красивих м'язів тіла. Чи потрібні мішки під очима, сіра шкіра обличчя і стомлений вигляд на додачу до стрункості? Сумніваюся. Все це я пройшла під час роботи моделлю. Хоча багато моделей після 25-ти теж знайшли баланс харчування та тренувань. Виглядають вже не закатованими, а цілком здоровими та впевненими в собі дівчатами."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прима-балерина розповіла, який продукт допомагає їй тримати ідеальну форму

За словами Наді, якщо організм вимагає пасти, хліба або масла, треба їсти. Слід дотримуватися маленьких порцій та виключити жирні заправки. Про шоколад та солодке варто забути. Також треба не змішувати багато інгредієнтів. Наприклад, якщо на закуску риба, то її варто замовити й на основну страву.

24-річна австралійська модель Еліз Ноулз показала на своїй сторінці в Instagram як проходять буденні дні зірки. За її словами, це не так легко, як може здатися на перший погляд.

Зараз ви читаєте новину «"Було погано до нудоти, але я тренувалася" - відома модель розповіла власні правила краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі