четвер, 13 червня 2019 05:28

Яку зробити зачіску, щоб на пляжі гарно виглядати

Яку зробити зачіску, щоб на пляжі гарно виглядати
Купання може залишити зачісці шансів на пристойний вигляд

Для того, щоб добре виглядати на пляжі, можна зробити три пучки, скручену косу, зачесане волосся назад або бульбашковий хвіст.

Якщо бажаєте зробити три пучки - укладіть волосся кондиціонером. Розділіть волосся на три частини та закрутіть недбалі пучки зверху вниз і скріплюйте шпильками.

Коли вже намочили волосся - варто зробити скручену косу. Для цього зберіть волосся в низький хвіст, скріпіть резинкою і розділіть на дві частини. Скрутіть кожну з них та скрутіть між собою і зафіксуйте.

Щоб зробити високі пучки, розділіть волосся та зробіть два високих хвоста, потім закрутіть у два пучки і закріпіть шпильками, радить ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку зачіску зробити на випускний

Коса навколо голови можна зробити взявши пасмо, після чого заплетіть просту косу і скріпіть її маленькою резинкою з обох боків. Виконайте те ж саме з іншого боку. Оберніть кожну косу на протилежну сторону і закріпіть невидимками.

Для бульбашкового хвоста знадобиться багато резинок. Одягайте маленькі резинки через кілька сантиметрів. Ця зачіска підійде тільки для густого волосся.

Щоб виглядати гарно на літо можна зробити модні стрижки: драбинку, каре з рівним зрізом, багатошарову стрижку, кутовий боб, шег до плечей або піксі.

Зараз ви читаєте новину «Яку зробити зачіску, щоб на пляжі гарно виглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі