вівторок, 10 січня 2012 13:33

Як позбутись зморшок біля очей

Як позбутись зморшок біля очей

Щоб запобігти появі зморшок чи розгладити уже існуючі, варто зробити маску з вареної картоплі. Так радить косметолог Аліна Гурбан.

"Проти зморшок під очима існує простий та ефективний рецепт, - каже Аліна. Вона працює косметологом у столичному салоні краси "Леді". – Відваріть одну картоплину і 50 грам квасолі. Потовчіть і змішайте їх.  Дайте остигнути і нанесіть ще теплу суміш на обличчя. Потримайте маску протягом 15 хвилин".

Запобігти старінню шкіри допомагає також сира картопля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлібна маска робить волосся шовковим

"Натріть одну картоплину. Додайте до неї 1 ст. ложку молока і пшеничного борошна.  Нанесіть суміш на шкіру обличчя і шиї. Потримайте 15 хвилин і змийте теплою водою. Таку маску використовують голлівудські актриси, щоб запобігти появі навіть маленьких зморшок і зупинити старіння шкіри на початковому етапі", - каже Аліна.

Щоб зволожити суху шкіру, розітріть свіжий жовток курячого яйця з половиною чайної ложки обліпихової олії. Нанесіть суміш на обличчя на 10-15 хвилин. Після цього змийте теплою водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лариса Кадочникова робить маски із домашнього сиру

"Молодості шкірі надасть огіркова маска. Натріть 1 огірок, процідіть м'якоть через марлю. Змішайте 1 чайну ложку подрібненої морської солі з половиною чайної ложки вівсяного борошна. До суміші додайте 2-3 краплі трояндової олії і сік з огірків. Обережно втирайте суміш у шкіру. Опісля вмийтеся теплою водою. Маска виконує також функції скраба".

Косметолог рекомендує вмиватися тільки теплою або холодною водою. Гаряча пришвидшує старіння шкіри і сушить її, може викликати прищі та алергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маска з вівсянки покращує колір шкіри

"Жінка повинна любити себе і не лінуватися доглядати за собою. Не дозволяйте собі лягати спати, не змивши перед цим макіяж. Не засиджуйтеся допізна – недосипання одразу позначається на кольорі та свіжості шкіри. Запам'ятайте слова дизайнерки Коко Шанель: "Ваше обличчя у 20 років дане вам природою. Яким воно буде у 50 – залежить тільки від вас".

Зараз ви читаєте новину «Як позбутись зморшок біля очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі