четвер, 29 серпня 2013 13:37

Volvо розсекретили таємничий Сoncept Coupe
24

Компанія Volvo офіційно представила новий концепт- кар, що отримав назву Сoncept Coupe. Новинка поєднує в собі елементи дизайну, які будуть застосовуватись на майбутніх моделях шведського автовиробника, з низкою стилістичних деталей від купе P1800, що випускався з 1960 по 1973 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий "турботливий" Ford навчився вимірювати пульс і рівень глюкози

Концепт -кар отримав, зокрема , нетипові для моделей Volvo фальшрадіаторні грати з вертикальними ребрами, інтегровані в фари головного світла Т-подібні світлодіодні ходові вогні, низькі лінії даху і капоту , а також 21 - дюймові легкосплавні колісні диски.

В обробці інтер'єру Concept Coupe застосовані натуральні шкіра і дерево , метал , а селектор коробки передач виконаний з кришталю. Крім цього , прототип оснастили великим дисплеєм , розташованим на центральній консолі , інформація з якого може передавати, наприклад, на проекційний екран перед водієм.

Прототип оснастили гібридною силовою установкою. Вона поєднує в собі бензинову "четвірку" сімейства Drive- E з турбонаддувом, а також електромотор, який приводить в рух задню вісь купе. Характеристики кожного з агрегатів уточнені не були, але сумарна потужність установки становить близько 400 кінських сил. Динамічні показники концепт -кара невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Volvо розсекретили таємничий Сoncept Coupe ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі