понеділок, 14 жовтня 2013 11:18

Volvo показала прощальну спецверсію позашляховика XC90

Компанія Volvo випустила останню спеціальну версію моделі XC90 - Signature Edition.

Версія Volvo XC90 Signature Edition, заснована на комплектації R- Design, отримає навігаційну систему RTI, мультимедійну систему RSE для пасажирів на задньому сидінні, фірмову високоякісну акустику Volvo Premium Sound, люк з електроприводом, підігрів передніх сидінь, шкіряну оббивку салону, алюмінієві вставки і електропривод для задніх сидінь. Також дизайнери злегка відновили зовнішність екстер'єру автомобіля за допомогою вставок з алюмінію на корпусах дзеркал заднього виду, панелі захисту двигуна, задньому дифузорі і ейлінгу на даху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штрафи за порушення ПДР хочуть підвищити у 1,5-2 рази

Також з'явилися нові 19 - дюймові легкосплавні колісні диски Ixion, ксеновонні фари і тоноване заднє скло. Вартість Volvo XC90 Signature Edition на європейському ринку складе 62 850 євро. Це на 2595 євро дешевше , ніж версія позашляховика в максимальній комплектації.

Нагадаємо, що вже наприкінці наступного року в продаж надійде нове покоління позашляховика, а поки шведи радують своїх шанувальників ексклюзивними варіантами XC90 .

Зараз ви читаєте новину «Volvo показала прощальну спецверсію позашляховика XC90». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі