вівторок, 08 жовтня 2013 10:56

У Нью-Йорку презентували оновлений позашляховик Cadillac Escalade
8

У Нью-Йорку пройшла офіційна презентація оновленого Cadillac Escalade 2015 модельного року. Позашляховик отримав невеликі оновлення екстер'єру - зміни торкнулися оформлення решітки, бамперів і фар, а також дизайн колісних дисків. Всередині Escalade значно змінився - він ще далі відійшовши від стилю позашляховика на користь розкоші, притаманної новим Cadillac ATS , CTS і XTS. Велика кількість дерева і дорогих видів шкіри, а також величезна кількість гаджетів ставлять його на кілька сходинок вище, ніж попереднє покоління.

Наприклад, звична панель інструментів остаточно поступилася місцем конфігурованому екрану з діагоналлю 12,3 дюйма, а другий 8-дюймовий тачскрін взяв на себе управління мультимедійною системою CUE. Bluetooth, навігація, показ Blu- Ray DVD для задніх пасажирів, контроль сліпих зон і перехресть, попередження про відхід з смуги та інші функції тепер входять в стандартну комплектацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше третини українок зізналися, що не дуже добре водять автомобіль

У GM особливо відзначили, що новий Escalade набагато краще захищений від автомобільних злодіїв. На додаток до супутникового пошуку на базі OnStar в новому поколінні з'явилися датчики розбивання шибок, нахилу (наприклад, при завантаженні на евакуатор) і вторгнення у простір салону. "Ескалейд" 2015 модельного року отримав оновлену версію 6,2- літрового V8, потужність якого зросла до 420 к.с., а момент - до 623 Нм.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку презентували оновлений позашляховик Cadillac Escalade». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі