середа, 19 грудня 2012 12:31

Перше зображення серійного Cadillac ELR з'явилося в інтернеті

Список потенційних детройтських прем'єр знову поповнився. Очікується, що Cadillac представить на січневому автосалоні серійну версію гібридного прототипу Converj, дебютний показ якого відбувся ще в 2009 році. Серійне купе отримає ім'я Cadillac ELR.

Купе Converj мало передній привід і силову установку, вже застосовану на Chevrolet Volt і Opel Ampera. Складається вона з 160-сильного електродвигуна, чотирициліндрового бензинового турбомотора, який використовується для підзарядки акумуляторів, і літій-іонних батарей. Ніяких конкретних технічних даних виробники поки не поширюють, проте раніше повідомлялося, що у версії від Cadillac до складу силової установки може увійти більш потужний бензиновий мотор, ніж на Volt. 1,4-літровий турбодвигун, за попередніми даними, поступиться своє місце 1,8-літровому Ecotec.

Автор: Фото: vesti.ru
 

Крім того, раніше повідомлялося, що серійний Cadillac ELR отримає зовнішність, аналогічну екстер'єру прототипу. Однак, судячи з перших тизери, деякі відмінності все ж з'являться. В першу чергу, це бічні дзеркала звичайного розміру замість відеокамер і традиційна головна оптика.

Концептуальне купе було постачено такими неординарними опціями, як, наприклад, сонячні батареї, вбудовані в дах і допомагають заповнювати запас енергії. Чи буде оснащуватися чимось аналогічним серійний ELR, поки невідомо. Попередньо планується, що виробництво гібридного купе почнеться на заводі Cadillac в Детройті в кінці 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Перше зображення серійного Cadillac ELR з'явилося в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі