пʼятниця, 19 листопада 2010 10:54

Cadillac показав свій перший "зелений" автомобіль (ФОТО)

Найвідоміший американський автомобільний бренд Cadillac вирішив вливатися в сучасний рух за екологію і створювати власні електричні автомобілі. Анонсований концепт Urban Luxury Concept цілком привабливий, і не страждає від нестачі технологій, але не дотягує до імені Cadillac.

Urban Luxury Concept - автомобіль з дуже цікавим дизайном, повідомляє Ruformator із посиланням на Gizmag. Він оснащений багатьма сенсорними дисплеями, системами виведення даних за допомогою проекцій, електричними дверима-ножицями, і вміщає чотирьох людей. Двигун в Urban Luxury Concept - гібридний трициліндровий з електричною допоміжної системою. На подолання 100 км автомобілю буде потрібно 4,2 л палива в міському циклі, і 3,6 л на магістралі. Це не так вже й мало для авто, оснащеного електричною допоміжною системою.

Прогнозується, що шанувальники Cadillac і ті, хто раніше могли дозволити собі автомобілі такого класу, навряд чи звернуть свої погляди на скромний полуелектричний варіант. Інша справа - спробувати просувати Urban Luxury Concept під іншим ім'ям, в такому випадку авто може мати успіх.

Зараз ви читаєте новину «Cadillac показав свій перший "зелений" автомобіль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі