пʼятниця, 17 листопада 2017 09:50

"Убивця паливних авто": Tesla показала новий електрокабріолет
8

Tesla Roadster
Фото: Reuters
Tesla Roadster
Tesla Roadster
Продажі Tesla Roadster стартують з 2020 року.
Продажі Tesla Roadster стартують з 2020 року.

Ілон Маск представив спортивний електромобіль Tesla Roadster. За його словами, це найшвидший серійний автомобіль, який коли-небудь робили.

Tesla Roadster - повнопривідний спорткар з відкидним прозорим верхом. Щоб розігнатися до 100 км/год, йому потрібно 1, 9 с. Максимальна швидкість кабріолета — понад 400 км/год. Він може проїхати без підзарядки до 1000 км, пише Економічна правда

Відео з презентації:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск презентував першу електричну вантажівку Tesla

Як зазначив, науковець, ці показники стосуються саме прототипу авто. Подальші представники моделі можуть бути дещо швидшими і з більшим запасом ходу.

"Наша мета - завдати остаточної поразки паливним автомобілям", - заявив під час презентації Ілон Маск.

Продавати Tesla Roadster почнуть у 2020 році. Придбати її можна буде за $200 тис.

Компанія Tesla припинила продаж найбільш доступної модифікації електромобіля Model S 75. Після розпродажу складських запасів ця модель повністю буде знята з продажу.

Таким чином, тепер найдоступнішою версією в модельному ряду Model S буде автомобіль Model S 75D. На відміну від Model S 75, він є повнопривідним і оснащений двома електричними моторами.

Зараз ви читаєте новину «"Убивця паливних авто": Tesla показала новий електрокабріолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі