понеділок, 20 січня 2014 11:30

У мережі з'явилися перші фотографії російських автомобілів Marussia для президентського кортежу

В інтернеті з'явилися перші зображення масштабних макетів седана Marussia L2 і позашляховика F2, які розробляються російською компанією в рамках проекту "Кортеж". У відповідності з ним будуть створені автомобілі для політиків і версії машин для приватних осіб.

Автомобілі "Марусі" будуть побудовані на модульній платформі, яка розробляється Центральним науково-дослідним автомобільним і автомоторний інститутом (НАМИ) для проекту "Кортеж". Це шасі планується використовувати як для майбутнього президентського лімузина (не надійде у вільний продаж), а також седана, позашляховика і мікроавтобуса супроводу. Лімузин оснастять турбомотором V12, автоматичною коробкою передач і повним приводом і особливим комплексом захисту, в основу якого ляжуть технології і матеріали, застосовувані на бойових вертольотах. Всі права на платформу і розроблені для "Кортежу" агрегати будуть належати державі, однак для окупності проекту ліцензію на їх використання стануть продавати приватним фірмам, як, наприклад, "Марусі".

Розмір колісної бази седана Marussia L2, за попередніми даними, складе 3200 міліметрів. Конкуренцію ця модель повинна буде складе флагманським автомобілів великої німецької трійки. Вседорожник побореться за покупців з BMW X5. Як повідомлялося раніше, "Марусі" будуть збирати в Росії. Моделі планується реалізовувати через дилерську мережу Marussia. Вартість - від двох до п'яти мільйонів рублів. Дата початку виробництва - 2018 рік.
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися перші фотографії російських автомобілів Marussia для президентського кортежу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі