вівторок, 04 жовтня 2011 12:34

Росіяни спробували зробити для "Ё-кросовера" сучасний дизайн

Компанія "Ё-авто", виробник першого російського гібридного автомобіля, оприлюднила у своєму блозі зображення "Ё-кросовера".

Генеральний директор компанії "Ё-авто" Андрій Бірюков залишив у блозі особистий коментар з приводу остаточного дизайну е-кросовера.

"Настав час висловити нашу позицію по дизайну. При цьому хотілося б нагадати раніше озвучений підхід, якого ми дотримуємося: дизайн важливий, але не це головне. Ми відкриті для пропозицій і сприймаємо ваші думки - в цьому і полягає народність е-мобіля. Природно, ми прислухалися до ваших оцінками дизайну кросовера, представленого у Франкфурті, і запропонували варіанти для дискусії", - зазначив він.

"І хоча не існує однозначного сприйняття і неможливо догодити усім, смію стверджувати, що фінальний дизайн буде на гідному рівні. Що ви отримаєте на виході: повнопривідний кросовер із кліренсом 210 мм, можливість двопаливними системи, місце для установки фаркопа, просторий салон при розумних зовнішніх габаритах, і весь пакет "розумний ё-мобіль" у сучасній дизайнерської оболонці", - написав Бірюков.

Нагадаємо, що перше оновлення зовнішності "Е-кроссовера" було представлено на міжнародному автосалоні у Франкфурті. Більшість з тих, хто бачили оновлений дизайн, включаючи тих, хто вже зробив попереднє замовлення на гібрид, негативно висловилися щодо нової зовнішності кросовер.

Пізніше Бірюков заявив, що компанія має намір попрацювати над зовнішністю машини, дизайн франкфуртського експоната - не остаточний.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни спробували зробити для "Ё-кросовера" сучасний дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі