четвер, 27 жовтня 2011 14:58

Російському "Ё-мобилю" підкоригували зовнішність

Виробник першого російського гібридного автомобіля, компанія "Ё-авто", продемонструвала черговий варіант дизайну кросовера.

"Сьогодні ми представляємо вашій увазі оновлений дизайн першого "Ё-мобіля". Це як і раніше повнопривідний п'ятидверний кросовер із збільшеним кліренсом і просторим салоном. Представляючи новий дизайн, ми не бачимо сенсу демонструвати відвідувачам ё-туру старий дизайн кросовера і приймаємо рішення про відправлення його на доопрацювання в інженерну лабораторію "Ё-авто", - йдеться в повідомленні компанії.

Враховуючи це, в турне залишаться брати участь лише два гібриди - "Ё-фургон" і "Ё-концепт". Крім того, компанія буде демонструвати і оновлений дизайн кросовера.

Нагадаємо, що 25-26 жовтня "Ё-авто" показала експозицію з Франкфуртського автосалону жителям Волгограда. У період з 31 жовтня по 1 листопада виставкові "Ё-мобілі" розмістяться на одному з майданчиків Самари.

Зараз ви читаєте новину «Російському "Ё-мобилю" підкоригували зовнішність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі