пʼятниця, 27 липня 2012 11:16

Опубліковані фотографії нового Lexus LS

Прем'єра нового покоління седана Lexus LS була запланована японцями на 30 липня. Але завдяки незапланованому витоку фотографій новинки в глобальну Мережу можна зробити висновок, що нове покоління буде не таким вже і новим. Судячи з усього, йдеться про модернізацію попереднього покоління.

Фотографії, опубліковані порталом Xcar.com.cn, імовірно зображують седан у версії LS 460 F Sport, яка відрізняється більш розвиненими бамперами, модернізованим випуском і накладками на пороги. Тим не менш, можна зробити висновок, що якщо на знімках дійсно показана майбутня новинка, то від нинішнього покоління вона відрізняється не занадто. Принаймні, кузов, схоже, ніяких змін не зазнав.

Автор: Фото: хcar.com.cn
 

Основні відмінності полягають у фірмовій радіаторних гратах, нової головою оптиці і задніх ліхтарях та іншому передньому бампері. Таким чином, говорити про нове покоління седана в цілому не доводиться. Проте, висловлюються припущення, що фотографії є ??плід роботи графічних редакторів і нічого спільного з дійсністю не мають.

Автор: Фото: хcar.com.cn
 

Відомо, що Lexus LS повинен з'явитися на ринку наступного році та буде доступний в чотирьох модифікаціях - LS 460 з звичайної і подовженою колісною базою, гібридний LS 600h L і не пропонувався раніше LS 460 F Sport.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані фотографії нового Lexus LS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі