понеділок, 05 березня 2012 11:44

Lexus показав нове фото RX 450h з фірмовою решіткою радіатора

У вівторок, 6 березня, у Женеві відбудеться світова прем'єра нового Lexus RX 450h. Найголовніша зміна в моделі - дизайн. Кросовер отримав зовнішність від нового GS. Крім того, модель отримає низку нових опцій і спортивний пакет F Sport.

Раніше в Мережу просочилися фотографії рестайлінгового Lexus RX, відскановані з підготовлюваної для внутрішнього ринку Японії рекламної брошури. За цими, а також першим офіційним зображенням можна зробити висновок, що і кросовер приміряє на себе після рестайлінгу фірмову решітку радіатора.

Крім того, зміни стосуватимуться головної оптики, бамперів (переднього і заднього), а також дизайну легкосплавних дисків. Інтер'єр кросовера отримає розширену гамму оздоблювальних матеріалів, нове рульове колесо і більш сучасну мульдімедійную систему для задніх пасажирів.

 

Гамма силових агрегатів змін не зазнає - в Європі як і раніше будуть пропонуватися модифікації R350 і R450h, а в Японії - ще й R270. Проте кожна з них стане доступна і у версії F Sport: випробувану на седані GS технологію виробники переносять в стан кросоверів. Також на автосалоні відбудеться європейська прем'єра концепту LF-LC і нового GS 450h і GS 450h F Sport.

Зараз ви читаєте новину «Lexus показав нове фото RX 450h з фірмовою решіткою радіатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі