четвер, 23 лютого 2012 09:42

Китайці розсекретили новий Lexus ES
6

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Китайські Фотошпигуни поширили в глобальній Мережі фотографії нового покоління седана Lexus ES. Судячи з усього, седан привезли в Піднебесну для показу на Пекінській автомобільній виставці, яка відбудеться в квітні. ES отримав повністю новий дизайн і модернізовану платформу.

Судячи з фотографій, в Lexus не стали змінювати обраному не так давно курсу і забезпечили ES все тією ж фірмовою веретеноподібною решіткою радіатора. Це не єдине нововведення в екстер'єрі моделі: седан став виглядати більш динамічно і агресивно. Найімовірніше, істотно зміняться і ходові характеристики - при створенні Lexus ES використовується платформа нинішнього покоління Toyota Camry.

Інтер'єр нового ES також вдалося зафіксувати. Седан отримав нову, більш лаконічну архітектуру салону з масивним тунелем, причому центральна консоль складена з інших "цеглинок" - нового блоку клімат-контролю і великого дисплея, захованого під напливом пластика.

Найімовірніше, на фотографіях зображена версія ES250 для внутрішнього ринку Китаю. Вона, за деякими даними, буде оснащуватися 2,5-літровою "четвіркою" з 6-ступінчастим "автоматом". Отримає седан і традиційний 3,5-літровий V6. Крім того, не виключається і поява гібридної модифікації.

Зараз ви читаєте новину «Китайці розсекретили новий Lexus ES». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі