четвер, 10 січня 2013 10:12

Новий Lexus IS став спортивнішим і отримав гібридну версію
11

Фото: Фото: lexus.com

Зовнішність нового покоління Lexus IS розсекречений виробником за кілька днів до прем'єри. Седан отримав абсолютно новий фірмовий дизайн та інше оформлення інтер'єру, які покупці зможуть модернізувати за допомогою пакета F Sport. Крім того, з'явилася деяка інформація і про силові агрегати.

Новий Lexus IS отримав збільшену колісну базу і став трохи ширшим. Однак точних цифр виробники поки не публікують. Екстер'єр нового покоління найбільш компактного седана від Lexus цілком очікувано переоформлений у стилістиці, заданій концептуальним купе LF-CC. Lexus IS отримав фірмову веретеноподібну решітку радіатора, нову головну оптику з винесеними на бампер ходовими вогнями, а також принципово інше оформлення задньої частини. Версію F Sport можна буде впізнати за іншою решіткою радіатора і більш агресивним бампером.

Виробники зазначили, що завдяки зростанню габаритів збільшився життєвий простір для задніх пасажирів седана, при цьому IS претендує на лідерство в класі за кількістю вільного місця на рівні колін, а спинка заднього дивана тепер зможе розкладатися в співвідношенні 60:40. Що стосується робочого місця водія, то, на думку інженерів, воно стало більш спортивним завдяки новим переднім кріслам і загальному оформленню в дусі суперкара LF-A (у версії F Sport седан буде забезпечений і аналогічної приладовою панеллю). Крім цього, отримає седан і новітні елементи інтерфейсу: зокрема, налаштовувати температуру в салоні можна буде одним дотиком пальця за рахунок застосування електростатичних регуляторів.

Технічних подробиць про силові установки виробники поки не поширюють, однак обмовилися, що седан отримає версії IS 250 і IS 300h, причому остання вперше в історії сімейства стане гібридною. Офіційна прем'єра Lexus IS відбудеться 15 січня на автосалоні в Детройті.

Зараз ви читаєте новину «Новий Lexus IS став спортивнішим і отримав гібридну версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі