понеділок, 20 січня 2014 11:05

Британські тюнери представили розкішну версію позашляховика Land Rover
8

Британське тюнінг-ательє Carisma Auto Design побудували розкішний варіант позашляховика Land Rover Defender.

Двигун автомобіля не міняли. Він по як і раніше оснащений 2,2-літровим дизелем потужністю 122 кінські сили.

"Land Rover Defender - ікона британського автомобілебудування з легендарними позашляховими можливостями. Одного разу один з наших клієнтів прийшов до мене з проханням поєднати здатності цієї машини до подолання бездоріжжя з внутрішнім простором як Range Rover з відчуттям справжньої ексклюзивності, як у Rolls-Royce", - заявив директор з продажу та маркетингу Carisma Auto Design Клайв Дрейк.

Інтер'єр тюнінгового Дэфендера, який, як кажуть у компанії, може стати самим розкішним варіантом цієї моделі в світі, обшили білою шкірою і дерев'яними вставками.

У салоні встановили окремі крісла з електрорегулюванням, складаються столики, холодильник з кришталевими келихами, атмосферну підсвічування з регульованою яскравістю, а також комп'ютери на Windows 8 з Bluetooth, Wi-Fi і вмонтованими в спинки передніх сидінь моніторами. Крім того, позашляховик отримав аудіосистему Bang & Olufsеn.

Переробка позашляховика обійшлася в 80 тисяч фунтів стерлінгів (96 тисяч євро).
Зараз ви читаєте новину «Британські тюнери представили розкішну версію позашляховика Land Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі