середа, 08 червня 2011 15:02

"АвтоВАЗ" підвищить ціни на свої автомобілі

"АвтоВАЗ" підвищить ціни на свої автомобілі

Найбільший російський автовиробник "АвтоВАЗ" оголосив про чергове підвищення цін на свої автомобілі.

Подорожчають деякі комплектації трьох моделей компанії. Середнє підвищення цін становитиме не більше 3%.

Як повідомляють російські ЗМІ з посиланнями на автодилерів Lada, Волзький автозавод днями повідомив рітейлерам про підготовку підвищення цін на машини. За деякими даними, подорожчає весь модельний ряд "АвтоВАЗа", включаючи "класику", яку в зараз випускають на Іжевському автозаводі.

Очікується, що вартість автомобілів зміниться вже в червні, а різниця становитиме 2-3%.

Представник "АвтоВАЗу" прийдешнє подорожчання підтвердив, не уточнивши на скільки підвищаться ціни і зазначивши, що подорожчають лише деякі комплектації трьох моделей.

"Протягом червня 2011"АвтоВАЗ" скорегує ціни на ряд комплектацій Lada Kalina, Lada Priora і Lada 4 ? 4 (стара "Нива") з урахуванням недавно впроваджених нових опцій, а також у варіантах виконання "стандарт", - зазначив директор із зовнішніх зв'язків "АвтоВАЗу" Ігор Буренков.

За словами представника компанії, Lada Samara і Lada Priora Coupe залишаться з колишньою ціною.

Останнє підвищення цін на продукцію "АвтоВАЗу" відбулося в січні поточного року. Тоді машини цієї марки подорожчали на 4%. У березні повідомлялося про те, що нове підвищення цін можливе у другій половині поточного року.

"На другу половину року було заплановано підвищення цін. Все буде залежати від ринку", - розповів тоді віце-президент з маркетингу та продажу компанії Артем Федосов. 

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" підвищить ціни на свої автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі