вівторок, 27 січня 2015 13:20

Астрологи склали рейтинг наймайстерніших водіїв серед знаків зодіаку

Астрологи склали рейтинг наймайстерніших водіїв серед знаків зодіаку
Фото:astrofortuna.ru

Астрологи вважають, що зодіакальний вплив відображається навіть на манері водіння.

Хто народжений їздити, а кому краще прогулятися пішки - дивіться в астрологічному рейтинзі водіїв.

12 місце - Ваги

Досить заплутана у своїх рішеннях особистість. Перебуваючи в пошуках балансу, Ваги часто гальмують зі своїми рішеннями. В умовах динамічного трафіку така поведінка не йде їм на користь. Година пік на дорозі для них стає справжнім пеклом. Вони воліють просуватися вперед з завзятістю танкової дивізії і безпристрасним ввічливим виразом обличчя.

11 місце - Водолій

Водії цього знака занадто люблять швидкість. Вони не прогавлять можливості натиснути педаль газу сильніше. У їх випадку залишається тільки ретельно стежити, щоб у машини було міцне зчеплення, а у пасажира - заповітний паперовий пакет. Присутність гарної стереосистеми лише додає  драйву подорожі за кермом. Якщо Водолію ніде розігнатися, він починає нудьгувати і перебирається на заднє сидіння свого автомобіля.

10 місце - Овен

Це водії-егоїсти. Нікого не пропустять, ніколи не визнають своєї провини. Не дарма їх символом є найбільш впертий і сильний звір. Вони хочуть завжди і скрізь бути першими, незалежно від ситуації на дорозі. Така поведінка нагадує невгамовних дітей, а це аж ніяк не йде на користь водія.

9 місце - Риби

Здається, що люди цього знаку не водять машину, а їдуть верхи на єдинорозі - настільки сильно вони занурені у свої фантазії. Однак їм необхідно повертатися в реальність кожен раз, коли заводиться мотор автомобіля, інакше вони ризикують бути вирваними з чарівного світу іншими водіями.

8 місце - Скорпіон

Одні з найбільш зухвалих водіїв. Їхній інстинкт настільки сильно розвинений, що в будь-якій ситуації їм необхідно брати все і відразу. Агресивний стиль водіння для них норма. Якщо ви випадково вдерлися в його простір, то чекайте негайної реакції від Скорпіона.

7 місце-Телець

Червоне світло для Тельців все одно, що червона ганчірка для бика. Воно прровокує їх не зупинятися, а діяти. Ці водії борються з бажанням перевищити швидкість. На дорозі вони вперті і не рахуються з іншими водіями. Вони добре себе почувають на задньому сидінні розкішного лімузина, за кермом якого сидить мовчазний водій.

6 місце - Стрілець

З усіх любителів швидкості Стрільці, мабуть, єдині знають, як з нею поводитися. Вони віддають собі звіт у своєму прагненні до екстриму, їздять швидко, але не створюють небезпечні ситуації. Єдине, що може зіпсувати ідеальну картину - порожня балаканина. Стрільцям варто стримувати свою тягу до розмов за кермом.

5 місце - Козеріг

Козерогам властивий рух тільки вперед. Саме тому їх цікавить тільки кінцева точка маршруту, але ніяк не сам шлях. Іншими словами, правила дорожнього руху створені для когось іншого, а не для них. У Козерогів одна мета - швидше дістатися до пункту призначення будь-якими способами. Вони можуть кинути машину на парковці біля метро і пересісти на трамвай, але витратять найоптимальніший час поїздки з максимальним комфортом.

4 місце - Діва

Найскурпульозніші водії. Приділяють увагу всім деталям і, часом, навіть занадто обережні на дорозі. Воліють пригальмовувати в будь-якій ситуації. До кожної дорожньої ситуації намагаються застосувати кілька правил відразу, допитливі і полохливі у спілкуванні з дорожньою поліцією, воліють повне страхування.

3 місце - Рак

Для Раків автомобіль - це в своєму роді будинок, а тому всі попутники стають частиною сім'ї. Але в кожному домі буває хтось в поганому настрої. У водіїв-Раків це проявляється в бажанні марно сигналити всім підряд. В цілому, вони дотримуються етики і контролюють себе за кермом. Витримка і терпіння є головним достоїнством цього Раку.

2 місце - Близнюки

Унікальні люди, які можуть виконувати кілька завдань відразу. За кермом вони стають невразливими. Можуть вести машину і одночасно пити, читати газету, фарбуватися. Поки одна частина Близнюків веде автомобіль, інша частина бере на себе роль другого пілота. За кермом Близнюки можуть знаходити блискучі вирішення життєвих гамбітів, їм добре думається на швидкості, при цьому керування здійснюється автопілотом в закутках мозку і точних траєкторіях.

1 місце - Лев

Леви отримують звання найкращих водіїв просто тому, що вони най-най. Вони царі доріг! Щедрі і уважні до всіх, вони приносять відчуття комфорту, поважно й неквапливо зганяючи вас з дороги. Оскільки їх его немає меж, то їх прагнення бути кращими на дорозі грає їм на руку. 

Зараз ви читаєте новину «Астрологи склали рейтинг наймайстерніших водіїв серед знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі