середа, 09 жовтня 2013 15:42

Американські тюнери попрацювали над Porsche 991

Тюнінг -ательє Misha Designs випустило комплект деталей обважування для зміни зовнішнього вигляду Porsche 991.

Офіційна презентація комплекту відбудеться на "домашньому" автосалоні компанії - Лос-Анджелеському автошоу в другій половині листопада 2013 року. Комплект деталей вже доступний для попереднього замовлення, а поставки покупцям почнуться відразу після автошоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завод з утилізації автомобілів збудують під Києвом вже наступного року

Повний комплект включає в себе переглянутий передній бампер, кришку багажника, задній бампер з дифузором і лаконічним заднім спойлером. За додаткову плату всі деталі обваження можуть виготовлятися з вуглецевого волокна і можуть встановлюватися непофарбованими.

Обважування буде доступне для всієї лінійки моделей Porsche 991, випущених з 2012 року. Це означає, що задній бампер і накладки на пороги зроблені у двох форматах - широкому (для Carrera 4S або Turbo ) і вузькому, для більш дешевих моделей. Всі деталі обваження встановлюються на стандартні кріплення, також кріплення поставляються в комплекті. Це означає, що будь-який автолюбитель сам зможе встановити доопрацювання на задньомоторне купе.

Зараз ви читаєте новину «Американські тюнери попрацювали над Porsche 991». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі